Samsung Odyssey G3 24” alınır mı?

Nymphe

Hectopat
Yer
Serbia
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim ekran alınır mı? Veya o monitör yerine önereceğiniz monitör var mıdır? O fiyat bandında.

Ghost ekran sorunu var diyorlar ama ben bir problem yaşamadım. 2-3 aydır kullanıyorum.

Bencede alınabilir gömmeyin lütfen bende G5 var alırken bir ton gömdünüz hiçbir sorunu yok kullanmadığınız ürünleri gömmeyelim.

Bencede alınabilir gömmeyin lütfen bende G5 var alırken bir ton gömdünüz hiçbir sorunu yok kullanmadığınız ürünleri gömmeyelim.
Monitörde bariz bir şekilde ghosting mevcut. Oyun için alınacak ise zaten hiçbir türlü alınmaz. Bu paraya IPS bulunmuş, alması çok daha mantıklı. Geçen konuda da bunun hakkında tartışma döndü. Oyun veya hiçbir türlü alınmamalı.

Bakında G3 konusunda katılıyorum ama G5'te 5500 TL bütçeyle G4 niye öneriyor millet meraktan soruyorum.

Bakında G3 konusunda katılıyorum ama G5'te 5500 TL bütçeyle G4 niye öneriyor millet meraktan soruyorum.
Kullandığın monitör hakkında da şikayetler mevcut. Ghosting oldukça var yine.
Altta olan G5 için.

Hocam ghosting olayı zaten kişiden kişiye değişir ben şahsen hissetmiyorum ve memnunum.

Hocam ghosting olayı zaten kişiden kişiye değişir ben şahsen hissetmiyorum ve memnunum.
Hocam işte bizde bunu anlatmaya çalışıyoruz. Hissetmediğin için ghosting olmadığı anlamına gelmiyor. Üstteki arkadaşta hissetmiyormuş. G5 modelinden memnun iseniz, ne güzel.

Hocam işte bizde bunu anlatmaya çalışıyoruz. Hissetmediğin için ghosting olmadığı anlamına gelmiyor. Üstteki arkadaşta hissetmiyormuş. G5 modelinden memnun iseniz, ne güzel.

Yani gelip arkadaşım da denedi oda görmedi bazıları forumda ghostingi hissetmiyorsanız bir göz doktoruna gidin diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…