Bu modelle ilgili birçok başlıkta gördüklerimden yola çıkarak kronik bir sorunu olduğunu söyleyebilirim. Piyasa ve ürünleri artık takip edemiyorum ama bu model birçok seferdir karşıma çıkıyor.
Bu modelle ilgili birçok başlıkta gördüklerimden yola çıkarak kronik bir sorunu olduğunu söyleyebilirim. Piyasa ve ürünleri artık takip edemiyorum ama bu model birçok seferdir karşıma çıkıyor.
Sorunlu bir monitörle devam etmek yerine sabırlı olun her hangi bir indirim yada güzel bir tavsiye ile başınızı ağrıtmayacak bir monitör illaki ki çıkacaktır. Aldığınız firma neresi, kafanızı karıştırıp aklınızı bulandırmalarına izin vermeden iade edin.
Sorunlu bir monitörle devam etmek yerine sabırlı olun herhangi bir indirim ya da güzel bir tavsiye ile başınızı ağrıtmayacak bir monitör illaki ki çıkacaktır. Aldığınız firma neresi, kafanızı karıştırıp aklınızı bulandırmalarına izin vermeden iade edin.
Acer modeline pek fazla bakmadım IPS olduğu söyleniyor ve olumlu yorum yapan sayısı fazla. Ama dediğim gibi çoğunlukla LG seviliyor ve tercih ediliyor.