Samsung Odyssey G3 monitörde NVIDIA ekran kartı kullanılabilir mi?

Mr.Techno

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Amd ryzen 5 7600x 4.7 Ghz
Anakart: Msi B650-S Wifi 7200 Mhz (OC)
Gpu: Gigabyte Windforce 12GB 4070 Super
Ram: Team T-Force 6000 Mhz 2*16 CL38
Ssd: Kingston 2tb 6000/4000
Meslek
Öğrenci
Monitör
Samsung Odyssey G3 LS27AG320NUXUF 27” 1ms
Dediğim monitörü daha önce almıştım sistem toplaması için, şekli ve duruşu çok hoşuma gitmişti ve böylelikle seçimim bu monitörden yana olmuştu. Daha kasa almadığım için monitörü deneme şansım olmadı, bugün biraz araştırayım dedim monitör hakkında. (bu monitör freesync premium özelliği taşıyor bu arada demeyi unutmayayım). Kimisi dp kablosu ile g-sync özelliği etkinleştirmesi olabilir dedi, kimisi de olmaz, uyumlu olmaz dediler. Pek de emin olamadım sizlere sormak istiyorum. Nvidia kartlı bir sistem almak istediğim için aldığım zaman bu monitörü verimli bir şekilde kullanabilir miyim?

Gayet iyi kullanırsın. FreeSync kullanamazsın o da ne kadar gerekli tartışılır. Monitör ghosting canavarı bu arada haberin olsun.
Hocam o biraz da şans meselesi herhalde ghosting olayı çünkü kimileri gerçekten ghosting yok diyorlar, kimileri de dediğin gibi ghosting olduğunu söylüyorlar. Daha denemedim dediğim gibi. Deneyince göreceğim :)

@Mr.Techno ghosting olmamasının imkânı yok. VA panel en nihayetinde. Kendim kullandım gayet anlaşılır bir şekilde oluyor. İade edebiliyorsanız edin. O bütçede çok daha iyi alternatifler var.
5 ay falan oluyor hocam alalı iade edemem herhalde. Fakat satabilme durumum olursa satmayı düşünebilirim

@Mr.Techno ghosting olmamasının imkânı yok. VA panel en nihayetinde. Kendim kullandım gayet anlaşılır bir şekilde oluyor. İade edebiliyorsanız edin. O bütçede çok daha iyi alternatifler var.
Peki monitör olarak önerin var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı