Samsung Odyssey G3 nasıldır?

Bütçe
3500-5000 TL

513974

Decapat
Merhaba, elimde 165Hz ASUS monitör var fakat ışık sızması olduğu için iade edeceğim. Onun yerine daha uygun monitör hangisi olabilir? Şu anlık düşüncem Samsung Odyssey G3, sizin öneriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kronik sorunlu bir monitör. Alanların çoğu ghosting olduğunu söylüyor. Tabi sorunsuz denk gelme ihtimali de var ama ghosting sorunu yaşayan çok fazla. Yüksek ihtimalle sende de olacak.

Merhaba, elimde 165Hz ASUS monitör var fakat ışık sızması olduğu için iade edeceğim. Onun yerine daha uygun monitör hangisi olabilir? Şu anlık düşüncem Samsung Odyssey G3, sizin öneriniz nelerdir?

Genelde evet kronik sorunlu diyorlar, ghosting var büyük ihtimal ve o fiyata biraz daha ekleyerek aynı Hz'de IPS monitör bulabilirsin.
Hiccoktan VA ghostingli sorunlu bir monitör almazsin.

Peki önerdiğiniz monitör var mı?

Şu an kötü açısından kimse bir şey demiyor bende ileriki zamanlarda alacağım bunu gayet ucuz zaten fiyatını hak ediyor bence.

Peki önerdiğiniz monitör var mı?
Kendim LG'nin 24GN600-B modelini kullanıyorum ama şu anda fiyatı gereksiz pahalı. Ben aldığımda muadillerine yakın fiyattaydı. Herhangi bir teknik sorunla karşılaşmadım ve HDR özelliği barındırması da ekstra bir artı. 24GN65R-B modeli var daha uygun fiyata. Neredeyse bire bir aynı monitör diyebilirim. Kağıt üstünde neredeyse tüm özellikleri aynı. Ayrıca pivot özelliğine sahip. Ona da bakabilirsin. Ama direkt o modeli kullananların yorumlarına bakmak daha iyi. Benim bilmediğim bir farklılık vardır belki.

Hocam iade işlemini gerçekleştirebilirsem bunu düşünebilirim hem IPS panel teşekkür ederim.

2'sinden birini secebilirsin ikisi de gayet iyi üzmez en cok hangisi daha cok hoşuna gidiyorsa onu al özellikleri falan önemli her şeyi ama cok bir fark göremezsin diye düşünüyorum istediğini al karar senin şimdiden hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı