Samsung Odyssey G3 vs Casper Excalibur 200 Hz vs Lenovo C27-35

Bütçe
2500-3200

Muhammed Efe Bal

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
-
1. Monitör - Odyssey G3 24” 1 ms VA 144 Hz Full HD Display Port HDMI Freesync Premium HAS PIVOT Çerçevesiz Gaming Monitör | Samsung Türkiye

2. Monitör - Casper Excalibur 23.8” Monitör Modeli - Casper

3. Monitör - Lenovo C27-35 27'' 75Hz FreeSync™ Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Lenovo C27-35 27'' 75Hz FreeSync™ Monitör en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Bunlar arasından hangisini almalıyım? Bütçem kısıtlı, arasında en iyi olan hangisidir? Öyle ahım şahım bir şey beklemiyorum zaten şu an 15 senelik eski monitör kullanıyorum o bile bana yetiyor ama artık ihtiyacım var yeni bir monitöre, bilgisayarım sağlam ona yakışır bir şey olsun istedim kısacası hangisini tavsiye edersiniz? Teşekkür ederim.

Bütçeni aşabilir ama performans istersen:

LG UltraGear 24GN600-B Monitör

Fiyat performans istersen:

Daha ucuz IPS panel istersen:

İlla VA panel ile malzeme kalitesi dersen:

Ben hangisini alırdım dersen LG veya Gigabyte olanını iilyama 75 Hz olduğundan ASUS'u tercih edebilirsin. VA panellerin çoğunda diğer panellere göre fazla ghosting oluyor ama seçim sana kalmış. O fiyatta attığın Lenovo ve Excalibur'u alma. Attığın bütçeye 2 tane model uyuyor farkındayım ama arttırırsan aklında bulunsun diye attım. Elindeki bütçeye bir tek ASUS tercih edilebilir.

@yapiz hiç işaret atıp yorum yapmakla uğraşma ürünün IPS panel olduğunun ve IPS panelin VA panelden daha iyi olduğunu biliyorum ama ASUS'u gidip 2023 yılında rafta görsem o ayaklarla ve malzeme kalitesi ile almam çünkü benim masam sallanmaya çok müsait. Ayrıca Samsung gibi bu modelde epey fazla sorunlu şikayet içeriyor bu panelde de ghosting sorunu olmayacak diye bir şey yok input lagı kötü VA panel kadar fazla yapmasada olursa şaşırmayın diye söylüyorum. Bu yüzden bu bütçede Samsung'u tavsiye etmesem de ekleyebilirim. Bu fiyatta alınacak her monitörde mutlaka bir sorun olur IPS paneller ilk üretildiğinde yavaş panellerdi zaten. Alacak kişinin de sorunlu model ile karşılaşma olasılığı yüksek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:

Attığınız Lenovo cw sorunlu, ne olurla olsun G3 alınmaz. 3200'e alınandan çok bir şey beklenmez.

Attığınız Lenovo cw sorunlu, ne olurla olsun G3 alınmaz. 3200'e alınandan çok bir şey beklenmez.

Cw sorunu ciddi bir problem değil ama ASUS'un farkındaysanız Samsung'tan daha ciddi sorunları mevcut o yüzden koydum bu bütçeye fanatikleşmeye gerek yok imkan olsa bende IPS öneririm burada ki önerdim zaten.

Cw sorunu ciddi bir problem değil ama ASUS'un farkındaysanız Samsung'tan daha ciddi sorunları mevcut o yüzden koydum bu bütçeye fanatikleşmeye gerek yok imkan olsa bende IPS öneririm burada ki önerdim zaten.

2-3 Reddit Comment'i bir şeyi değiştirmez, her monitörle ilgili bulunur, kendim deneyimlerim kimi modellerde kulaklıkla bile duyuluyor düşük bir cw sesi değil.

2-3 Reddit Comment'i bir şeyi değiştirmez, her monitörle ilgili bulunur, kendim deneyimlerim kimi modellerde kulaklıkla bile duyuluyor düşük bir cw sesi değil.

2-3 değil hocam 10+ tane var görünce bende şaşırdım ve hiçbiri çözülememiş haliyle bende hemen attım. Ayrıca Samsung olarak bu da önerilebilir boşu boşuna beğenmedime basıyorsunuz.

Samsung G3 yazsan bu kadar sorun çıkmaz 3 bin TL fiyata da olacak İPS panel 144 Hz en fazla böyle olur.Açıkçası Asus'u alacağıma bu attığım 75 hz ips modeli alırdım ben.

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de şunu öneririm:
Bütçesinin karşılığını veren ortalama bir monitör. @Saint Lucia hocam bizzat kullanıyor. Kendisi detaya girer mi bilmem.
@375274 Odyssey G3'ün 3000 TL'ye bile alınmayacak bir monitör olduğunu belirtmiştim sana neden hala öneriyorsun?

Önerdiğiniz Asus modeli gayet iyi fakat internetten almak dışında yüzyüze alabileğim seçeneği yok benim maalesef yarın almam lazım acelem var elimde ki monitör arızalı ve bana acil lazım yarın gideceğim almaya mecburen g3 veya bir tane daha monitör buldum LG önerir misiniz linki: LG 27ML60MP-B: 27 inç 1ms 75hz AMD FreeSync IPS Monitör Siyah

Ya bunu alacağım yada g3'ü biliyorum Asus alınır ama maalesef dediğim gibi durum böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…