Hroxyo Yoctopat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #1 Hocam iki monitör arasında kaldım. G3'u sipariş etmiştim ghosting cok varmış alınır mı? G3 diğer monitör alınır mı? Onerdiginiz başka monitör var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2024
Hocam iki monitör arasında kaldım. G3'u sipariş etmiştim ghosting cok varmış alınır mı? G3 diğer monitör alınır mı? Onerdiginiz başka monitör var mı?
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.440 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Nisan 2024 #2 G3 kullanıyorum alınmaz felaket ghosting var.
G Gibiü Femtopat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #3 Bold Pilot dedi: G3 kullanıyorum alınmaz felaket ghosting var. Genişletmek için tıkla... Kanka ben de kullanıyorum öyle aman aman gözüme çarpan bir şey yok.
Bold Pilot dedi: G3 kullanıyorum alınmaz felaket ghosting var. Genişletmek için tıkla... Kanka ben de kullanıyorum öyle aman aman gözüme çarpan bir şey yok.
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.440 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Nisan 2024 #4 Gibiü dedi: Kanka ben de kullanıyorum öyle aman aman gözüme çarpan bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Var hocam var. Web'de gezinirken bile belli oluyor. Oyunları söylemiyorum bile.
Gibiü dedi: Kanka ben de kullanıyorum öyle aman aman gözüme çarpan bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Var hocam var. Web'de gezinirken bile belli oluyor. Oyunları söylemiyorum bile.
Hroxyo Yoctopat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #5 Bold Pilot dedi: Var hocam var. Web'de gezinirken bile belli oluyor. Oyunları söylemiyorum bile. Genişletmek için tıkla... Hocam peki onerdigniz monitör var mı ViewSonic XG2405 alabilirsin dediler sizce alınır mı? Veya onerdigniz monitör var mı?
Bold Pilot dedi: Var hocam var. Web'de gezinirken bile belli oluyor. Oyunları söylemiyorum bile. Genişletmek için tıkla... Hocam peki onerdigniz monitör var mı ViewSonic XG2405 alabilirsin dediler sizce alınır mı? Veya onerdigniz monitör var mı?
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.440 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Nisan 2024 #6 Hroxyo dedi: Hocam peki onerdigniz monitör var mı ViewSonic XG2405 alabilirsin dediler sizce alınır mı? Veya onerdigniz monitör var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam 3800 Tl monitör önerisi diye konu açarsanız daha faydalı olacaktır.
Hroxyo dedi: Hocam peki onerdigniz monitör var mı ViewSonic XG2405 alabilirsin dediler sizce alınır mı? Veya onerdigniz monitör var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam 3800 Tl monitör önerisi diye konu açarsanız daha faydalı olacaktır.