Samsung Odyssey G4 alınır mı?

Bütçe
6000
Merhaba ben iyi bir monitör arıyorum da kararsız kaldım bana yardım edebilir misiniz?
(En fazla 9000tl verebilirim, 8000tl altı olursa sevinirim) FPS oyunu oynarım hemde hikayeli oyun oynarım ve benim için g-synci çok önemli ekran kartım rtx 3050 ti laptop kullanıyorum ortalama valorant ta 200-250 FPS alıyorum+ (va panel olmasın, çözünürlük: (FHD) 1920x1080p olmalı yoksa pc baya zorlar. Monitör boyutu 23-24-25 inç arası olabilir.) laptop da DP ve HDM çıkışı vardır

Merhaba ben iyi bir monitör arıyorum da kararsız kaldım bana yardım edebilir misiniz?
(En fazla 9000tl verebilirim, 8000tl altı olursa sevinirim) FPS oyunu oynarım hemde hikayeli oyun oynarım ve benim için g-synci çok önemli ekran kartım rtx 3050 ti laptop kullanıyorum ortalama valorant ta 200-250 FPS alıyorum+ (va panel olmasın, çözünürlük: (FHD) 1920x1080p olmalı yoksa pc baya zorlar. Monitör boyutu 23-24-25 inç arası olabilir.) laptop da DP ve HDM çıkışı vardır

Şimdi düşük msli bir monitör denemediğim için bilemiyorum ama bence arada fark vardır rekabetçi oyunlar için ms zaten önemli bir değer eğer bütçen varsa bunu almanı tercih ederim he bir de inceleme videolarını izle beğenmessin diye sonra pişman olma bende keşke bunu alsayıdm bu monitörden önce ama iş işten geçti artık Dell G2524H 25 inç 280Hz 0.5ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör

Sende bir inceleme videosuna bak öyle al https://www.akakce.com/monitor/en-u...l-hd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,534387427.html

Evet halâ kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım DP çıkmıyor sadece HDMI çıkmıştı ben aldığımda.

Merhaba bende az önce Amazon sipariş verdim Lenovo kullanıyorum 165 olan G4 sipariş verdim perşembe inşallaj elimde sormak istedim soru hocam FPS akıcılık farkı oluyor mu ben valonrant olsun Rainbow Six: Siege oynuyorum Rust vs. Farklı bayağı hissediyor mu sistemim Ryzen 5600X asu Dual 6700tx ekran kartım var.

Merhaba arkadaşlar ben monitörü aldım şimdilik gördüklerim şunlar, ghotsting yok denecek kadar az hatta fark etmiyosunuz, görüntü kalitesi ve renkler gayet güzel, ölü piksel vs çıkmadı, odyssey serisi facia diyenler g4 240hz modelini kullanmamışlardır, gayet güzel şık ve kaliteli, arkadaşların bahsettiği gibi bir sorun yok, eleştireceğim yanı monitör ayaktan dolayı önde, önceki monitörümde geride olduğu için alışmam gerekecek, sonuncusu ekran biraz yüksekte gibi ama bu kişiye göre değişir tabii ki, sonuç olarak güzel bir monitör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…