Samsung Odyssey G4 alınır mı?

Bütçe
8000

kwelz

Hectopat
Daha fazla  
Profesyonel sektörde e-spor oyuncusuyum pek bütçem yok monitör gözüme güzel ve iyi gözüktü bilgilendirebilecek var mıdır alınır mı? Nasıl bir monitör kullanan var mıdır teşekkürler.

Alinir, FPS oyunlari icinse. Kullaniyorum memnunum.

FPS oyunu için alıyorsan alabilirsin.

Maalesef hocam bütçe maksimum 8K ondan bunu gördüm F/P olarak.

Herhangi bir ghosting Motion blur yaşadın mı oyun içi deneyimlerini aktarabilir misin hocam.
24 inç mi bakıyorsun?

Motion blur yaşadın mı?
Yasayacaksin cunku G4'te Motion Blur teknolojisi kotu calistigi icin acamayacaksin, acamayacagin senaryoda da MPRT degeri 4,16ms civari olacagi icin bir miktar motion blur olacak. Motion Blur istemiyorsan alabilecegin minimum monitor XG2431.

Evet hocam FPS için 24 modelini beğendim alırsam 24 alacağım.
5.900'e rekabetçi oyunlar için fiyat performans. Görüntü kalitesi çok iyi değil çünkü. Film falan izleyeceksen gram memnun etmez.

P

Yasayacaksin cunku G4'te Motion blur teknolojisi kotu calistigi icin acamayacaksin, acamayacagin senaryoda da MPRT degeri 4, 16ms civari olacagi icin bir miktar Motion blur olacak. Motion blur istemiyorsan alabilecegin minimum monitor XG2431.

Peki hocam ASUS XG249cm nasıldır acaba bütçeyi zorlayıp alabilirim de.

Peki hocam ASUS XG249cm nasıldır acaba bütçeyi zorlayıp alabilirim de.
Butceni zorlamaya degecek tek model XG2431, onun haricinde ne alirsan al G4'e yakin performans alacaksin, F/P dengesini bozmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…