Samsung Odyssey G4 Freesync, Nvidia kartta kullanılabilir mi?

Sporkline

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Benim HDMI destekleyen laptopun var. Samsung Odyssey G4 almayı düşündüm ama baktığımda içinden çıkan HDMI kablosu FreeSync destekliyor, ekran kartım NVIDIA RTX 3050. FreeSync bildiğim kadarıyla AMD için ama bazı NVIDIA kartlarının desteklediğini duydum. Sorun yasar miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
240Hz monitör almayı düşünüyorsunuz ve G4. Daha yüksek bütçeniz varsa monitör alternatifi sunarım.
Soruya gelirsek; Sync'ların çoğu azı olmaz. FreeSync açtığında FPS ve Hz eşitlenmeye çalışır. Görevi budur.
G-Sync kullanmanız içi Type-C to DP ya da Minidp gerekir.
Type-C portunuz görüntü aktarımına izin veriyorsa önerimdir. MiniDP portu varsa daha verimli olur. Eğer yoksa HDMI 2.0 gerekiyor 240Hz alabilmeniz için.

240Hz monitör almayı düşünüyorsunuz ve g4. daha yüksek bütçeniz varsa monitör alternatifi sunarım.
Soruya gelirsek; Sync'ların çoğu azı olmaz. FreeSync açtığında FPS ve Hz eşitlenmeye çalışır. Görevi budur.
G-Sync kullanmanız içi Type-C to DP ya da minidp gerekir.
Type-C portunuz görüntü aktarımına izin veriyorsa önerimdir. Minidp portu varsa daha verimli olur. Eğer yoksa HDMI 2.0 gerekiyor 240Hz alabilmeniz için.

Kutu içeriğinde 2.0 bir HDMI var G4'te.

240Hz monitör almayı düşünüyorsunuz ve g4. daha yüksek bütçeniz varsa monitör alternatifi sunarım.
G-Sync kullanmanız içi Type-C to DP ya da minidp gerekir.
Type-C portunuz görüntü aktarımına izin veriyorsa önerimdir. Minidp portu varsa daha verimli olur. Eğer yoksa HDMI 2.0 gerekiyor 240Hz alabilmeniz için.

AOC 25G3ZM/BK Monitör

Nasıl sizce bunda 0.5 ms ve daha güvenilir site. Site sayesinde aynı fiyata(5.5k) bunu alabiliyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı