Barış Tanyeli
Hectopat
Deneyeceğim şimdi.
Fotoğraf veya videolarda belli olmuyor alıştım artık ama oyunun kalitesini bozuyor monitörde mi sıkıntı var anlamadım.
Bu videoda belli oluyor yakındaki şeylerde belli oluyor uzunlamasına olan duvarın sağ ve solunda o daire olanında bu sol köşesinde belli oluyor gözle çok rahat gözüküyor her şeyin kenarında böyle oluyor 1ms gibi bir şey yapıyorsa monitörü FPS oyunlarında böyle oynarım sorun değil ama monitör sorunluysa değişim talep edeceğim.
Monitör 240Hz IPS panel bu arada ilk defa IPS panel ve 240Hz kullanıyorum hiçbir bilgim yok.
Deneyeceğim şimdi.
Fotoğraf veya videolarda belli olmuyor alıştım artık ama oyunun kalitesini bozuyor monitörde mi sıkıntı var anlamadım.
Bu videoda belli oluyor uzaktaki şeylerde de belli oluyor sadece videoda çok belli olmuyor uzunlamasına olan duvarın sağ ve solunda o daire olanında bu sol köşesinde belli oluyor gözle çok rahat gözüküyor her şeyin kenarında böyle oluyor 1ms gibi bir şey yapıyorsa monitörü FPS oyunlarında böyle oynarım sorun değil ama monitör sorunluysa değişim talep edeceğim tabii değiştirirlerse ışık sızması için gitmiştim geri gönderdiler.
Hareket etmeyi veya mouse çevirmeyi bırakınca sorun yok.
Son düzenleme: