Ravenol Kilopat Katılım 20 Ağustos 2016 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar bu monitörü aldım her şey güzel fakat renkler çok cansız. YouTube'da çeşitli videolar var ama hiçbiri benim sorunuma değinmemiş. Bu konu ile ilgili bilgi sahibi var ise beni aydınlatabilir mi?
Arkadaşlar bu monitörü aldım her şey güzel fakat renkler çok cansız. YouTube'da çeşitli videolar var ama hiçbiri benim sorunuma değinmemiş. Bu konu ile ilgili bilgi sahibi var ise beni aydınlatabilir mi?
veyt Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #2 renkleri düzeltebildiniz mi
Ravenol Kilopat Katılım 20 Ağustos 2016 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #3 veyt dedi: renkleri düzeltebildiniz mi Genişletmek için tıkla... Resim ayarlarından sinema moduna aldım o şekilde kullanıyorum en iyisj bu sanırım
veyt dedi: renkleri düzeltebildiniz mi Genişletmek için tıkla... Resim ayarlarından sinema moduna aldım o şekilde kullanıyorum en iyisj bu sanırım