Samsung Odyssey G4monitöre DP kablosu alınır mı?

kyaaaa

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Monitör
Samsung-Odyssey-G4-LS25BG400euxuf
Monitörümün linki: Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bu monitör satın almıştım memnunum fakat yanından HDMI 2.0 kablosu geliyor 240 Hz destekliyor fakat Valorant'ta 240 Hz alamadigimi düşünüyorum 240 FPS altına düştüğü için. Monitörün desteklediği Hz ise 120Hz 240 Hz'den 120 düşüyor diye tahmin ediyorum. Eğer DP kablosu alırsam bu sorunu çözer miyim farklı özelliklerindende yararlanabildigimi okumuştum.

240 FPS alamamanı kablo kurtarmaz çünkü.

Sistem özellikleri nedir?

Kablo alarak 240Hz alacağını söylemedim zaten DP kablosu alarak V-Sync özelliği açılacaktır onunla birlikte en azından 240 Hz'den 165Hz vs. düşecektir. Sistem özelliklerim şunlar RTX 2060 12 GB i5-10500
MSI H510M-A Pro 16 GB RAM.
Rahat 240FPS vermesi gerektiğini düşünüyorum.

Öyle bir şey olmaz.

V-Sync açmaman gerekiyor zaten, monitörde FreeSync halihazırda mevcut. FPS'ini kısıtlayan şey açıksa V-Sync'tir muhtemelen.

DP ile de G-Sync açarsın, o da FreeSync gibi.

Pardon V-Sync yazmışım G-Sync olacak o DP ile onu açtığımda en azından daha iyi Hz olanagim olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…