Samsung Odyssey G4'te IPS glow fazla mı?

adorabat

Decapat
Daha fazla  
Trendyol'dan Samsung Odyssey G4 aldım. Biraz kullandıktan sonra testleri yaptım ve sanırım normalden fazla olan IPS glow var. Test yapana kadar rahatsız etmemişti fakat siyahın çok olduğu oyunlarda rahatsız eder mi? Sizce değişim istemeli miyim?

Dosya Ekleri

• 20250225_195233.jpg
    20250225_195233.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 50
Trendyol'dan Samsung Odyssey G4 aldım. Biraz kullandıktan sonra testleri yaptım ve sanırım normalden fazla olan IPS glow var. Test yapana kadar rahatsız etmemişti fakat siyahın çok olduğu oyunlarda rahatsız eder mi? Sizce değişim istemeli miyim?
Çok takmazsanız etmez tabii ki. Bir sor bakalım cevap verecekler mi?

G4 için glowdan zaten bahsediliyor hocam. Bana normal geldi. Film izlerken farkedersiniz ama oyunlarda fark edeceğinizi düşünmüyorum.

@adorabat Hocam selamlar, Odyssey G4 monitörü ben de dün satın aldım, cihazda ekran açıkken kablo bağlantı kısmından çınlama cızırtı sesi geliyor coilwhine gibi, sizde böyle bir durum yok değil mi? Servise götürdüm bugün, adaptörü evde unutmuştum oradaki adaptörle denendiğinde ses kesildi benim için yeni adaptör talep edildi fakat emin olamadım size sormak istedim, oradaki adaptörün watt değeri farklı idi çünkü

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı