Samsung Odyssey G5 27" 1 ms 165 Hz alınır mı?

İstanbul'da iseniz bu çok daha iyi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben VA panel kullanmazdım şahsen.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Bu monitörde fena değil, alınabilir.

Attığımı alabiliyorsanız çok daha iyi olacaktır.

Ben arkadaşın bütçesinin 3500TL civarı olduğunu düşünerekten bunu atmadım.
Alabiliyorsa bu çok daha iyi tabiiki de. Nano IPS var bir defa.

Neden 2k monitör alıyorsunuz, ekran kartından dolayı merak ettim

Çok teşekkür ederim İzmir'de ikamet ediyorum tavsiyelerinizi göz önünde bulunduracağım tavsiyeleriniz için sağ olun.
Neden 2K monitör alıyorsunuz, ekran kartından dolayı merak ettim.

Hocam sadece oyun değil de film falan izlemek içinde bu şekilde düşündüm. Ekran konusunda çok bir bilgim olmadığı için sordum. Sıkıntı olur mu film filan izlerken 1660 Ti.

Hocam sadece oyun değil de film falan izlemek içinde bu şekilde düşündüm. Ekran konusunda çok bir bilgim olmadığı için sordum. Sıkıntı olur mu film filan izlerken 1660 Ti.
Filmlerde olmaz ancak oyunlar için sistem yükseltmeniz gerekecektir.
2K çözünürlükte düşük ayarlarda bile oyun oynayamazsınız o ekran kartıyla.

Abartmayın hocam. Sadece yeni oyunları akıcı oynayamaz.

Hocam peki bu monitörde 1080P'ye çeksem boyutlandırmada herhangi bir problem olur mu?

Hocam peki bu monitörde 1080P'ye çeksem boyutlandırmada herhangi bir problem olur mu?
Bulanıklık olur. 2K, 4K gibi çözünürlüklere sahip monitör kullanıcılarından 720p, 1080p gibi düşük çözünürlüklü videolarda bulanık görüntü şikayetleri gelmektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…