Samsung Odyssey G5 27" 1 ms 165 Hz alınır mı?

2K monitör alıp denedim 1080p çözünürlükte film izlemek kesinlikle normal 1080'deki gibi keskin net olmuyor. Çoğu film içinde 2K seçeneği yok 1080 ve 4K kimisinde var. O ekran kartıyla da 2K almak mantıksızlık. Sağlam 1080p IPS veya VA panel 165Hz bir monitör almanı tavsiye ederim.

Abartmayın hocam. Sadece yeni oyunları akıcı oynayamaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Masaüstü performansıyla laptop performansı bir mi sanıyorsunuz?

GTX 1660Ti 130W yada 140W olsa tamam haklısınız dicem ama mobil güçte ekran kartıyla bir yere kadar. GTX960m 2560x1080'de bile kaldırmıyor. GTX 1660Ti "Mobile" 2K'da nasıl oynatsın?

Masaüstü performansıyla laptop performansı bir mi sanıyorsunuz?

GTX 1660Ti 130W yada 140W olsa tamam haklısınız dicem ama mobil güçte ekran kartıyla bir yere kadar. GTX960m 2560x1080'de bile kaldırmıyor. GTX 1660Ti "Mobile" 2K'da nasıl oynatsın?
Bir olmadığını biliyorum da hiç bir oyunu oynayamaz demeniz de yanlış. En düşük ayarlarda çoğu oyunu oynayabilir.

Bir olmadığını biliyorum da hiç bir oyunu oynayamaz demeniz de yanlış. En düşük ayarlarda çoğu oyunu oynayabilir.
Farkındaysanız attığınız testte bazı ayarlar orta ve düşükte.
Üstelik, sıvı soğutma olduğu için Ryzen 3600 4.2GHz'de çalışıyor ve eski nesil laptoplardaki RAM frekansı maksimum 2400MHz'dir. Attığınız testteki sistemde 3600MHz frekansta RAM'ler var. Ona rağmen ortalama 70 FPS alıyor. GTX 1660Ti kullanan eski nesil bir Laptopta böyle bir performansın ucundan geçemezsiniz ve 10 dk sonra 90 dereceyi görürsünüz. Hadi tüm bunları geçtim laptopta 60 FPS altı stabil olmayacaktır. Masaüstünde 30 FPS ile stabil oynayabilirsiniz ancak laptopta 60 FPS altı belirgin bir şekilde hissedilir. Kaldı ki 30 FPS üstünü bile göremezsiniz o laptopla 2K çözünürlükte.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı