Samsung Odyssey G5 27'' 165Hz 2K alınır mı?

Bütçe
3000
Makaleler
2
Monitör
Samsung Odyssey G5 27" 165 Hz WQHD
Merhabalar. LG 24GN650-B model monitörü satın almıştım 2800 TL'ye. Monitörde coil whine mevcuttu iade ettim. Bu monitörü düşünüyorum şu an. VA vs IPS panel farkını biliyorum. VA panel kullanıyordum bundan önce. Ama 2K ve 165 Hz olması cezbetti beni. İncelemelere baktım, aşırı ghosting de yok. Sizce alınır mı? Kullanan arkadaşlar varsa onlar da deneyimini belirtirse mutlu olurum.

Coil whine iade sebebi oluyor mu? O kadar mı rahatsız ediyordu? Ben de almayı planlıyordum LG monitörü.

Coil whine iade sebebi oluyor mu? O kadar mı rahatsız ediyordu? Ben de almayı planlıyordum LG monitörü.
Evet. Coil Whine'ı iade sebebi olarak kabul etmeseler bile 14 gün cayma hakkımı kullanıyorum. Kendileri bilir neyi kabul edecekleri, ben iade edeceğim sonuç olarak. Ben geceleri çalışıyorum, kulaklık takıp müzik dinliyorum bazen, bazen ise hiçbir şey yapmadan sıfır ses çalışıyorum. Dün gece ilk kez çalıştım monitörle, o ince tiz ses, sürekli beynini oyuyor insanın. Kimisi buna önem vermez, umursamaz ama benim için önemli bir şey bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…