Samsung Odyssey G5 27" LS27AG550EUXUF alınır mı?

OguzhannTopuz

Hectopat

Arkadaşlar bu monitörü kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz? Bazı yerlerde parlaklık çok az demişler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de Samsung Odyssey G5 27" LC27G55TQWRXUF model monitör var, hatta dün akşam aldım. genel olarak memnunum fakat ayağı gerçekten sıkıntı. Tamamen plastikten yapılmış, yani bir monitör askı aparatı da yanına alabilirsen çok iyi olur (mesela North Bayou F80).

Karşılaştırmasına şuradan bakabilirsin, tek farkı yenileme oranı ve güç tüketimi. Parlaklık da farklı ama zaten maksimum parlaklığı bile çok aşırı geliyor bana. Vatanda indirimle 3300'e almıştım ben. Kalite olarak endişen olmasın. Piksel yoğunluğu vs iyi fakat sistemine göre de karar vermen gerekiyor.
Bir de ayarlarını kurcalaman gerekiyor. Mesela MBR açınca parlaklığı kısıyor, gecikmeyi düşürüyor. Normal kullanımda sıkıntı olacağını sanmıyorum o parlaklığın.

Yenileneme oranı niçin sıkıntılı
Sıkıntılı değil monitör ayarlarından ayarlaman gerekebilir. Ben ilk aldığımda pc'de sadece 60hz gözüküyordu, meğer monitör ayarlarından değiştirmek gerekiyormuş.

birbirlerinden farklarını görmen için attım. Bence aynı paneller fakat overclock işi dönmüş gibi. Cihazın iyi olduğunu düşünüyorum. Ghosting de farkedilecek kadar fazla değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı