Elektronik Samsung Odyssey G5 32" 2K Curved VA PANEL 7.179,04TL (2 taksit)

Üstüne denk gelmesi;

Hocam başka alternatif var mı bunlar gibi 2k?

Son düzenleme:
Benide soğuttunuz monitörden yok başka alternatif

Harbi, forumdaki konularda o sitenin linki verildiğin tıklayasım bile gelmiyor, dolandırıcı değilse bile öyle görünüyor. Logosudur is midir hiç adım atılacak yer değil.

İş Bankası'nın hocam. Güvenilir.

G5'te ghosting ve black smearing sorunları var. G3 kadar kötü olmasa da rahatsız ediyor. IPS olan daha iyi ikisi arasından. Site de tamamen güvenilir. İş Bankası'nın kendi ticaret sitesi.

32 inç önermem. 27 inç kullanıyorum iyi ki daha büyüğünü almamışım diyorum.

24'e kadar 1080p 2K olabilir 27 35 arası en az 4K olmalı bence şahsen 32 olanını arkadaşım kullanıyor çok kaliteli değil renkleri olsun canlılığı olsun 32 inçlik Samsung için konuşuyorum.

24'e kadar 1080p 2K olabilir 27 35 arası en az 4K olmalı bence şahsen 32 olanını arkadaşım kullanıyor çok kaliteli değil renkleri olsun canlılığı olsun 32 inçlik Samsung için konuşuyorum.
En çok kaç olmalı peki hocam

Bu modelin 27 inç olanı inanılmaz sorunlu 3 adet değiştirdim. Hatta global Samsung sitesine girerseniz kullanıcı resimlerini görüceksiniz. Lütfen ürün alırken incelemelerine kullanıcı yorumlarına bakın.

32 olan modelinde açıp kapatırken ekran sararıyordu arkadaşımda.

Bendeki öyle değil ekranda uzun çizgiler oluşuyordu ısınınca geçiyordu'3 üründe böyleydi en son para iadesi almıştım. Araştırdığım da genel kronik sorunlu olduğunu öğrenmiştim.

LG 27GR75Q-B UltraGear 27'' 1ms 165Hz Gsync FreeSync HDR10 IPS QHD Gaming Monitör Siyah Amazon.com.tr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…