Merhaba, şu anda ASUS 144Hz 1 ms 24 inç IPS Full HD model bir monitör kullanıyorum. 27 inç ve 2K çözünürlükte bir monitöre geçmeyi planlıyorum. Görseldeki monitörü araştırmalarım sonucu seçtim. Bunu kullanan veya başka bir önerisi olan var mı?
Merhaba, şu anda ASUS 144Hz 1 ms 24 inç IPS Full HD model bir monitör kullanıyorum. 27 inç ve 2K çözünürlükte bir monitöre geçmeyi planlıyorum. Görseldeki monitörü araştırmalarım sonucu seçtim. Bunu kullanan veya başka bir önerisi olan var mı?
Daha yeni aldım, Hepsiburada'dan aldım ve orada daha ucuzdu. Henüz birkaç gündür kullanıyorum, ufak bir ghosting problemi var ama VA monitörlere kıyasla oldukça az. Oyun oynarken rahatsızlık vermedi. IPS değil tabii ama ucuz VA paneller gibi de değil. Ghosting testini yarın yapıp seninle paylaşırım. Şu an için monitörde sevmediğim bir şey yok. Ben 3D modelleme için kullandığım için renk doğruluğuna takılmadım ama piyasadaki en ucuz ve fiyatına göre en kaliteli 2K ekran bu, yarın daha detaylı fotoğraflar paylaşırım.
Ben bu fiyattan 2500 lira daha ucuza aldım üzerine o kadar ekledikten sonra 10 bin bandına çıkıp en üst model almak daha mantıklı olacaktır. Şu an için gerek duymuyorum ama ileride belki yapabilirim.