Öğrenci indirimiyle 10000 TL'ye geliyor.
27 inç Oyun Monitörü, QHD Çözünürlük | Samsung Türkiye
27 inç Oyun Monitörü, QHD Çözünürlük ve 240 Hz Yenileme Hızı (LS27BG652EUXUF) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Monitör ürünleri Samsung Türkiye'de.www.samsung.com
Samsung'un öğrenci indirimi ile 10000 TL'ye geliyor.
27 inç Oyun Monitörü, QHD Çözünürlük ve 240 Hz Yenileme Hızı (LS27BG652EUXUF) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Monitör ürünleri Samsung Türkiye'de.www.samsung.com
Öğrenci değilim?Samsung'un öğrenci indirimi ile 10000 TL'ye geliyor.
Öğrenci değilim?
1 haftadır kullanıyorum. Memnunum. Bu fiyat bandında bir çok monitör araştırdım, hem forum hem de kullananlar bu modeli çok önerdiler. 32 inç modelini aldım. Sorunsuz bir şekilde geldi.Samsung'un öğrenci indirimi ile 10000 TL'ye geliyor.
VA'da siyah arkaplan da yazılılar kaydırınca siliniyor ya o oluyor mu? Olsa da çokta tın ama VA'sı iyi diyorlar.1 haftadır kullanıyorum. Memnunum. Bu fiyat bandında bir çok monitör araştırdım, hem forum hem de kullananlar bu modeli çok önerdiler. 32 inç modelini aldım. Sorunsuz bir şekilde geldi.
VA'da siyah arka plan da yazılılar kaydırınca siliniyor ya o oluyor mu? Olsa da çok da tın ama VA'sı iyi diyorlar.
VA'da siyah arkaplan da yazılılar kaydırınca siliniyor ya o oluyor mu? Olsa da çokta tın ama VA'sı iyi diyorlar.
2 dk önce aldım uygulamadan %5 indirimle 10800 civarına geldi 2 taksitle, hayırlısı bakalım.Cok cok az var hocam hissedeceginiz miktarda yapmiyor. Ust seviye br VA panel. Lise veya universite tanidiginiz varsa indirimden faydalanabilirsiniz. Bu butcedeki en iyi secim olur.
Rehber: Samsung G65B tercih edilir mi?
Renk gamutu. %68 rec 2020, %93.47 DCI-P3 coverage, %85 Adobe RGB coverage ve %100 sRGB coverage. Tahminimce sRGB volume değeri de %140 civarıdır. Güzel bir renk doygunluğu elde edebileceğiniz değerlere sahip 4 farklı renk uzayında da...www.technopat.net
Dostum Radeon & Nvidia panelden renk ayarı yapılabiliyor değil mi buna? İlginç bir yorum gördümde şöyle;1 haftadır kullanıyorum. Memnunum. Bu fiyat bandında bir çok monitör araştırdım, hem forum hem de kullananlar bu modeli çok önerdiler. 32 inç modelini aldım. Sorunsuz bir şekilde geldi.