Samsung Odyssey G5 G50D 32" alınır mı?

Bütçe
10000
TN'den bahsediyorum.
Valla ips'yi yada va'yı bir günde kullanmaya başlamadık be kral, önceden crt sonrasında ise TN monitör kullanıyorduk, şükür bir sıkıntı yok. TN zaten full rekabetçi oynayanlar için bence, normal bir kullanıcı ips yada va almalı.

Ofis kullanımı için kesin ips, film izlemek içinse yüksek kontrastlı va yada para varsa oled olmalı.

Hocam çok büyük o ya. 24 den bile 27 ye geçerken düşünüyorum . Ekran çok büyük sevmiyorum oyun oynarken bı sağa bı sola bakmak zor oluyor. Sınırım 27'. Va alınmaz IPS varken diyolar o kafami karistiriyor. Ama iyi va kötü ips den iyidir sonuçta değil mi

IPS genelde rekabetçi oyunlar içindir. VA daha çok film dizi hikaye için daha iyidir. Tabii kötü VAları karıştırmamak lazım.

Hocam single oynuyorum yazmışsınız, yapıştırın güzel bir kontrolcü ve arkanıza yaslanıp oyunun keyfini çıkarın, klavye ve fareden daha iyi bence.

Hocam single oynuyorum yazmışsınız, yapıştırın güzel bir kontrolcü ve arkanıza yaslanıp oyunun keyfini çıkarın, klavye ve fareden daha iyi bence.
Valla o ayrı bı dünya hocam ben hep klavye fareci oldum attığım vs de VA olan idare eder mi IPS olandan çok eksisi yok gibi. Gsync değil sanırım, parlaklik bi tık az bide hdr ready diyo ama hdr zaten çok iyiler olmadıkça acmiyoruz sanırım

Miniled ve oled harici hdr tamamen yılan yağı, düzgün HDR için lokal aydınlatma olması lazım, kısacası o monitörde hdr yok olarak düşünün.

Attığınız va monitör gayet güzel, asıl soru o paraya değer mi? Onu araştırmak lazım.

Daha uyguna benzer özellik mi var diyorsunuz hocam. Var mı onerebileceginiz.

Daha uyguna benzer özellik mi var diyorsunuz hocam. Var mı onerebileceginiz.
MSI G272QPF E2 - MSI MAG 274CQF Karşılaştırması - Epey bunlar da var mesela daha uygunlar. Alır mıyım benzer kaliteyi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…