Samsung Odyssey G5 G50D 32" alınır mı?

Bütçe
10000
Daha uyguna benzer özellik mi var diyorsunuz hocam. Var mı onerebileceginiz.

MSI G272QPF E2 - MSI MAG 274CQF Karşılaştırması - Epey bunlar da var mesela daha uygunlar. Alır mıyım benzer kaliteyi
Önceki attığınız güzel, quantum dot ve 5000:1 kontrast. Fiyat konusunda bahsettiğim olay şu; bu monitör sadece tek bir firma tarafından satılıyor ve adam bu yüzden yüksek fiyat giriyor ne de olsa tek satıcı o, serbest piyasa. Aynı monitör bir çok firma tarafından satılsa fiyatı bu kadar olmazdı bence.

Alırken Amazon aracılığı ile alın, bir sorun yaşarsanız muhatap olacak birisi olur karşıda, tech burada adlı satıcıyı ilk defa duydum.

Haklısınız hocam serbest piyasa maalesef. Satıcı Amazon olmadığı için çok emin olamadım. Bu monitorde 180 Hz de 10 bit kullanilamiyor diye yorum da okudum. Bundan vazgecegim herhalde.

Haklısınız hocam serbest piyasa maalesef. Satıcı Amazon olmadığı için çok emin olamadım. Bu monitorde 180 Hz de 10 bit kullanilamiyor diye yorum da okudum. Bundan vazgecegim herhalde.
Benim oyum hala m7'den yana , güzel bir duvar askı aparatı alın ve masa uzaklığınızı ona göre ayarlayın.

@Nazım Gür

Benim oyum hala m7'den yana , güzel bir duvar askı aparatı alın ve masa uzaklığınızı ona göre ayarlayın.

Sağ olun hocam gerçekten 27 benim için sınır 31.5 görünce bile uzaklaşıyorum . Yukarıdaki VA gibi 1500r olan güzel bir tane daha bulamadım. MSI G274QPX IPS olana yonelecegim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…