Samsung Odyssey G5 G50D LS27DG502EUXUF monitör alınır mı?

Bütçe
9 bin tl

PlenchMC44

Centipat
Daha fazla  
Monitör
Samsung Odyssey G5 G50D LS27DG502EUXUF
Hocam bu monitör alınır mı? Teknik bir sıkıntısı var mıdır? Bir sorum daha var, ben GTX850M kullanıyorum oyunlarda anca 60 FPS alıyorum, monitörü aldığımda 60 Hz 1080p kullanmak istiyorum, sonrasında PC alacağım bir daha değiştirmemek için güzel bir monitör almak istedim yıllarca kullanabileceğim. Sorum bu monitörü 60 Hz 1080p kullanırsam bir sıkıntı yaşar mıyım?

Ya hocam bu seri de sıkıntı varmış çok fazla LS25BG400EUXEN bu model daha güzel daha az teknik arızası varmış aydınlatın beni

@Smmmhunter ya reis tek seni biliyorum bir bilgilendirir misin beni :)

Son düzenleme:
Başlıktaki ürün 2K. İkinci attığından daha iyi ama o fiyat skalasında daha iyi 2K monitörler var. Odyssey serisinin eski ürünlerinde çok sorun vardı. Konudakiler hep yeni seri. Bilinen kronik sorunları yok. 2K bir monitör alıp onu idareten laptopunla kullanabilirsin.

Diğer soruna gelirsek 60hz kullanmana gerek yok. Monitörün maksimum desteklediği hz'e alabilirsin. Hz senin bilgisayarının performansını etkilemez. Sadece o hz'e kadar o fps'yi görmene izin verir. Örneğin 300hz bir monitör bilgisayarı 300fps'e zorlamaz. 300fps'e kadar kaç fps alıyorsan onu gösterir. 300'den sonrasını gösteremez çünkü 300hz bir monitör.

Reis çok teşekkğr ederim yani bu ikisinde kronik sorun yok diyorsun o zaman 500 TL fark ile 2 k yı almam daha mantıklı geliyor öyle değil mi? Ama neden 2. daha diyorsun kalitesi yüzünden mi Hz'ye çok takılmam

Reis çok teşekkğr ederim yani bu ikisinde kronik sorun yok diyorsun o zaman 500 TL fark ile 2 k yı almam daha mantıklı geliyor öyle değil mi? Ama neden 2. daha diyorsun kalitesi yüzünden mi Hz'ye çok takılmam
FHD olduğundan 2K olan daha iyi diyorum. Bana kalırsa biraz bütçeni genişletip G65B almanı şiddetle öneririm.

FHD olduğundan 2K olan daha iyi diyorum. Bana kalırsa biraz bütçeni genişletip G65B almanı şiddetle öneririm.
reis bu va panel internette çok gördüm va paneller genellikle çok sıkıntı çıkartıyormuş ölü pixel fln

bende ips istedim uzun süreler kullanmak için

reis bu va panel internette çok gördüm va paneller genellikle çok sıkıntı çıkartıyormuş ölü pixel fln

bende ips istedim uzun süreler kullanmak için
İyi bir VA, iyi bir IPS'ten iyidir. Ölü piksel her monitörde çıkabilir. Attığım monitör o fiyattaki IPS'lerden daha iyi. Siyahları ve renkleri gayet iyi. Attığım monitör en iyi VA'lardan.

İyi bir VA, iyi bir IPS'ten iyidir. Ölü piksel her monitörde çıkabilir. Attığım monitör o fiyattaki IPS'lerden daha iyi. Siyahları ve renkleri gayet iyi. Attığım monitör en iyi VA'lardan.
son sorum 4-5 yıl boyunca değiştirmek istemiyorum kötü kullanmam ömrü ne kadardır bunun sadece bozulmasını istemiyorum

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı