KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #1 Samsung Monster PS5 için kullanacağım amacım 120 Hz desteğinden yararlanmak, sizce hangisi daha iyi?
CihanTheStephan Hectopat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 95 Çözümler 2 13 Aralık 2023 #2 Samsung bana göre ekran konusunda diğer markalardan her daim daha iyi olmuştur benim tercihim Samsung'tan yana olur.
Samsung bana göre ekran konusunda diğer markalardan her daim daha iyi olmuştur benim tercihim Samsung'tan yana olur.
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.399 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #3 Hiçbiri.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #4 NoBMPR R8 dedi: Hiçbiri. Genişletmek için tıkla... Ne alacağız hocam o zaman? Elimizde bu kadar para var.
NoBMPR R8 dedi: Hiçbiri. Genişletmek için tıkla... Ne alacağız hocam o zaman? Elimizde bu kadar para var.
moreLithium Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 164 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #5 KRALCAN dedi: Samsung Monster PS5 için kullanacağım amacım 120 Hz desteğinden yararlanmak, sizce hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Samsung G5 27'' 2K kullanıyorum gayet memnunum. Kaliteli, net görüntü.
KRALCAN dedi: Samsung Monster PS5 için kullanacağım amacım 120 Hz desteğinden yararlanmak, sizce hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Samsung G5 27'' 2K kullanıyorum gayet memnunum. Kaliteli, net görüntü.
üzgünduşbaşlığı Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 521 Çözümler 1 13 Aralık 2023 #6 moreLithium dedi: Samsung G5 27'' 2K kullanıyorum gayet memnunum. Kaliteli, net görüntü. Genişletmek için tıkla... Giriş seviyesi 2K monitörü va panel kullanıyor 1000-1500 tl civarı bütçe arttırabilirse ips panel düzgün bir monitör alabilir. Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com
moreLithium dedi: Samsung G5 27'' 2K kullanıyorum gayet memnunum. Kaliteli, net görüntü. Genişletmek için tıkla... Giriş seviyesi 2K monitörü va panel kullanıyor 1000-1500 tl civarı bütçe arttırabilirse ips panel düzgün bir monitör alabilir. Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.399 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #7 @KRALCAN Samsung G serisi ghosting sorunlu, Monster zaten alınmaz. Onları alacağınıza bunu alın. Arkadaşlar daha iyi öneriler yapacaktır. https://www.hepsiburada.com/asus-vg27aq1a-27-170hz-1ms-displayport-hdmi-wqhd-hdr10-ips-g-sync-freesync-gaming-monitor-p-HBCV00000F2MAI?magaza=BETA PLUS TEKNOLOJİ&sayfa=1
@KRALCAN Samsung G serisi ghosting sorunlu, Monster zaten alınmaz. Onları alacağınıza bunu alın. Arkadaşlar daha iyi öneriler yapacaktır. https://www.hepsiburada.com/asus-vg27aq1a-27-170hz-1ms-displayport-hdmi-wqhd-hdr10-ips-g-sync-freesync-gaming-monitor-p-HBCV00000F2MAI?magaza=BETA PLUS TEKNOLOJİ&sayfa=1
moreLithium Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 164 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #8 üzgünduşbaşlığı dedi: Giriş seviyesi 2K monitörü va panel kullanıyor 1000-1500 tl civarı bütçe arttırabilirse ips panel düzgün bir monitör alabilir. Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Genişletmek için tıkla... O kadar detaylı bilmiyorum. Görüntü kalitesi güzel. Testlerini yaptım ghosting gibi problemler de yok. Rekabetçi oyunlar çok oynanmayacaksa daha yüksek fiyatlı olanlara yönelmeye gerek yok diye düşünüyorum.
üzgünduşbaşlığı dedi: Giriş seviyesi 2K monitörü va panel kullanıyor 1000-1500 tl civarı bütçe arttırabilirse ips panel düzgün bir monitör alabilir. Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Genişletmek için tıkla... O kadar detaylı bilmiyorum. Görüntü kalitesi güzel. Testlerini yaptım ghosting gibi problemler de yok. Rekabetçi oyunlar çok oynanmayacaksa daha yüksek fiyatlı olanlara yönelmeye gerek yok diye düşünüyorum.