Samsung Odyssey G5 monitör alınır mı?

Bütçe
5500

kazuhaci

Femtopat
Monitör
Samsung odyssey g5
Merhaba. Samsung Odyssey G5 Curved model monitor almayi planliyorum. Ama bizim aile teknoloji konusunda biraz bilgisiz. Ne zaman bir şey almak istesem ne gerek var gibisinden bir tutumla yaklasiyorlar. Bu monitoru almak istiyorum ama sormaya birazcik korkuyorum çünkü en son bilgisayar almak istediğimde kizmislardi. Maddi durumumuz ortalama. Ve alacagim şeyin parasini tamamen ben verecegim. Ve evdeki şu an kullandığım bilgisayar biraz eski ve bu yuzden DisplayPort girisi yok. (Gelecekte bilgisayar almayi planladigim icin boyle bir monitor tercih ettim). Şu an kullandigim bilgisayar ASUS X550j (sadece bu kadar). Ekran karti GTX 850M ve yanlış hatırlamıyorsam 2014 yilinda cikti. Sadece HDMI 2.0 ve ustu 144 Hz verdigi icin ayni zamanda benim bilgisayarimdaki HDMI portu 2.0 midir diye de merak ediyorum.
Ayrica monitor onerileriniz varsa bütçem 5500 TL. En az 144Hz ve 2K olmasini istiyorum. 27" olsa da iyi olur. Yardimlariniz ve onerileriniz bekliyorum. Teşekkürler.

Not: Ghosting ve benzeri sorunları cok var diyorlar ama bir arkadasim kullaniyor ve gayet memnun ondan pek emin de olamadim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim benim bu fiyatlara 2K bir monitör almanı tavsiye etmem. Sana önerim 1080p kaliteli bir IPS panel al. HDMI girişine takılma, elindeki cihazın desteklediği kadarıyla kullanırsın daha iyisini alana kadar. Bu monitörü tavsiye edebilirim.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı