RolaxTR Femtopat Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #1 Monitör Samsung Oddysey G5 SAMSUNG Odyssey G5 LS32CG552EUXUF 32 inç QHD 1ms 165Hz Freesync HDR10 VA Kavisli Gaming Monitör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt Ghosting var mı?
SAMSUNG Odyssey G5 LS32CG552EUXUF 32 inç QHD 1ms 165Hz Freesync HDR10 VA Kavisli Gaming Monitör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt Ghosting var mı?
İ İlhan TC Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.378 Çözümler 2 17 Ağustos 2024 #2 Evet var. İlhan TC dedi: Evet var. Genişletmek için tıkla... Ancak fazla rahatsız edeceğini sanmam ne için kullanacaksınız.
Evet var. İlhan TC dedi: Evet var. Genişletmek için tıkla... Ancak fazla rahatsız edeceğini sanmam ne için kullanacaksınız.
Novelist Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 5.033 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #3 Evet babalar gibi vardır bu modelde. G6 dışında önermiyorum Samsung tarafında bu bütçeye.
RolaxTR Femtopat Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #4 İlhan TC dedi: Evet var. Ancak fazla rahatsız edeceğini sanmam ne için kullanacaksınız. Genişletmek için tıkla... Hikayesi ve FPS oyunları karışık. Novelist dedi: Evet babalar gibi vardır bu modelde. G6 dışında önermiyorum Samsung tarafında bu bütçeye. Genişletmek için tıkla... Hangi model önerirsiniz yine aynı değerlerde. Novelist dedi: Evet babalar gibi vardır bu modelde. G6 dışında önermiyorum Samsung tarafında bu bütçeye. Genişletmek için tıkla... Hangi model önerirsiniz yine aynı değerlerde.
İlhan TC dedi: Evet var. Ancak fazla rahatsız edeceğini sanmam ne için kullanacaksınız. Genişletmek için tıkla... Hikayesi ve FPS oyunları karışık. Novelist dedi: Evet babalar gibi vardır bu modelde. G6 dışında önermiyorum Samsung tarafında bu bütçeye. Genişletmek için tıkla... Hangi model önerirsiniz yine aynı değerlerde. Novelist dedi: Evet babalar gibi vardır bu modelde. G6 dışında önermiyorum Samsung tarafında bu bütçeye. Genişletmek için tıkla... Hangi model önerirsiniz yine aynı değerlerde.
Novelist Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 5.033 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #5 RolaxTR dedi: Hikayesi ve FPS oyunları karışık. Hangi model önerirsiniz yine aynı değerlerde. Hangi model önerirsiniz yine aynı değerlerde. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr 32 inç olanı 14 bin liranın üzerinde.
RolaxTR dedi: Hikayesi ve FPS oyunları karışık. Hangi model önerirsiniz yine aynı değerlerde. Hangi model önerirsiniz yine aynı değerlerde. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr 32 inç olanı 14 bin liranın üzerinde.
RolaxTR Femtopat Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #6 Novelist dedi: Amazon.com.tr 32 inç olanı 14 bin liranın üzerinde. Genişletmek için tıkla... Değer mi ya da onun yerine ne alabilirim?
Novelist dedi: Amazon.com.tr 32 inç olanı 14 bin liranın üzerinde. Genişletmek için tıkla... Değer mi ya da onun yerine ne alabilirim?