Samsung Odyssey G5 vs Gigabyte G24F-2

Bütçe
6.000TL

Betty44

Centipat
Daha fazla  
İki monitör arasında kaldım. Bütçem en fazla 6.000. Bu bütçede beni üzmeyecek başka tavsiyeleriniz varsa yazarsanız sevinirim. 1ms, 144Hz +, ghosting olmayan modeller çok iyi olur. Önceliğim Curved olması.

VA panel Odyssey serisine bulaşmayın. Ghosting problemiyle ünlü bir seri. IPS olan modelleri alınabilir sadece. Gigabyte daha iyi olur hem IPS panel.

Samsung alacaksan bu modeli al.

Bu fiyatta çok pahalı tercih edilmemeli kendim kullandığımdan biliyorum.

G24F2 veya AOC spu.

6000 liraya kadar çıkabiliyorsan bunu da düşünebilirsin.

Son düzenleme:
Bu iki seçenek arasında kesinlikle GIGABYTE. IPS panel, 4K desteklemesi. (4K yapınca 60 fps oluyor.), 180 hz OC desteklemesi diğer monitöre göre daha mantıklı bir seçenek. Tek eksi yönü 27" olmaması ama benim için bir sorun teşkil etmiyor. Üstelik bende G24F-2 var ve çok memnunum. 2-3 ay önce almıştım ve herhangi bir sıkıntısıyla karşılaşmadım. Bu monitör hakkında bir sorun olursa sorabilirsin.

G24F-2. G5 sorunlu bir model. Ama onerim Odyssey G4.

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Uzun süreli kullanımda gözleri çok yoruyor mu? Baş ağrısı gibi. Birde Samsung g4 gsync yazıyorda benim ekran kartı amd uyumsuzluk olur mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…