2 235742 Kilopat Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 691 Çözümler 5 19 Haziran 2025 #61 troken dedi: Bu monitörü açmadan ilk kasayı açınca görüntü gelmiyor buna neden? Kasayı güç tuşundan kapatıyorum bunun yüzünden. Genişletmek için tıkla... Ne alaka la. Pc'yi açıp monitörü sonradan açsan bile görüntünün gelmesi lazım. Bende öyle en azından
troken dedi: Bu monitörü açmadan ilk kasayı açınca görüntü gelmiyor buna neden? Kasayı güç tuşundan kapatıyorum bunun yüzünden. Genişletmek için tıkla... Ne alaka la. Pc'yi açıp monitörü sonradan açsan bile görüntünün gelmesi lazım. Bende öyle en azından
troken Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 879 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #62 235742 dedi: Ne alaka la. Pc'yi açıp monitörü sonradan açsan bile görüntünün gelmesi lazım. Bende öyle en azından Genişletmek için tıkla... Şu Claw's 8K UHD DisplayPort v1.4 32.4 Gbps kabloyu taktıydım ondan dolayı mı? Şimdi Ugren HDMI 2.1 kablo geçtim HDMI kullanmak mantıklı mı Display göre?
235742 dedi: Ne alaka la. Pc'yi açıp monitörü sonradan açsan bile görüntünün gelmesi lazım. Bende öyle en azından Genişletmek için tıkla... Şu Claw's 8K UHD DisplayPort v1.4 32.4 Gbps kabloyu taktıydım ondan dolayı mı? Şimdi Ugren HDMI 2.1 kablo geçtim HDMI kullanmak mantıklı mı Display göre?
Shinoa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.090 Makaleler 5 Çözümler 26 Yer İstanbul 19 Haziran 2025 #63 Monitör beklemede kalırsa görüntü bir tık geç geliyor doğru. PC'yi açtıktan sonra monitörü açarsan anında geliyor. Nedenini ben de bilmiyorum.
Monitör beklemede kalırsa görüntü bir tık geç geliyor doğru. PC'yi açtıktan sonra monitörü açarsan anında geliyor. Nedenini ben de bilmiyorum.
troken Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 879 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #64 Shinoa dedi: Monitör beklemede kalırsa görüntü bir tık geç geliyor doğru. PC'yi açtıktan sonra monitörü açarsan anında geliyor. Nedenini ben de bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... HDMI kullanmak mantıklı mı? Display mı daha iyi?
Shinoa dedi: Monitör beklemede kalırsa görüntü bir tık geç geliyor doğru. PC'yi açtıktan sonra monitörü açarsan anında geliyor. Nedenini ben de bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... HDMI kullanmak mantıklı mı? Display mı daha iyi?
Shinoa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.090 Makaleler 5 Çözümler 26 Yer İstanbul 19 Haziran 2025 #65 troken dedi: HDMI kullanmak mantıklı mı? Display mı daha iyi? Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsin HDMI 2.1 destekliyor. Bir fark olmayacaktır.
troken dedi: HDMI kullanmak mantıklı mı? Display mı daha iyi? Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsin HDMI 2.1 destekliyor. Bir fark olmayacaktır.
troken Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 879 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #66 Shinoa dedi: Kullanabilirsin HDMI 2.1 destekliyor. Bir fark olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... VRR açılmalı mı?
Shinoa dedi: Kullanabilirsin HDMI 2.1 destekliyor. Bir fark olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... VRR açılmalı mı?
Shinoa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.090 Makaleler 5 Çözümler 26 Yer İstanbul 20 Haziran 2025 #67 troken dedi: VRR açılmalı mı? Eki Görüntüle 2516580 Genişletmek için tıkla... AMD'den biraz uzağım burada aslında FreeSync yazmalıydı. Tam olarak bilgim yok.
troken dedi: VRR açılmalı mı? Eki Görüntüle 2516580 Genişletmek için tıkla... AMD'den biraz uzağım burada aslında FreeSync yazmalıydı. Tam olarak bilgim yok.
troken Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 879 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #68 Shinoa dedi: AMD'den biraz uzağım burada aslında FreeSync yazmalıydı. Tam olarak bilgim yok. Genişletmek için tıkla... HDMI 2.1 ile bağlı olduğu zaman VRR yazıyor.
Shinoa dedi: AMD'den biraz uzağım burada aslında FreeSync yazmalıydı. Tam olarak bilgim yok. Genişletmek için tıkla... HDMI 2.1 ile bağlı olduğu zaman VRR yazıyor.
Shinoa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.090 Makaleler 5 Çözümler 26 Yer İstanbul 20 Haziran 2025 #69 troken dedi: HDMI 2.1 ile bağlı olduğu zaman VRR yazıyor. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen aynı şeye denk geliyor, açabilirsin.
troken dedi: HDMI 2.1 ile bağlı olduğu zaman VRR yazıyor. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen aynı şeye denk geliyor, açabilirsin.
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.368 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 20 Haziran 2025 #70 Shinoa dedi: Muhtemelen aynı şeye denk geliyor, açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam konusu açılmışken sorayım, bende buradaki çoğu şey kapalı. (Özel renk şuan CS2 oynadığım için açık, doygunluk için.) Soldan ilk 2 ayarı açayım mı?
Shinoa dedi: Muhtemelen aynı şeye denk geliyor, açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam konusu açılmışken sorayım, bende buradaki çoğu şey kapalı. (Özel renk şuan CS2 oynadığım için açık, doygunluk için.) Soldan ilk 2 ayarı açayım mı?