Samsung Odyssey G6 OLED monitör alınır mı?

Bütçe
20.000++
Şöyle söyleyim, ihtiyacın var ise akakçeden bak son 6 ayda fiyat dalgalanmasına. Boyut konusunda senin kararın şuan ki fiyat ortalamanın altındaysa direkt al. Beklemek bizim ülkede kötü biliyorsun, o yüzden çokda beklemeni tavsiye etmem. 360 Hertz modelini 26kdan aldım şuan 48kdan satılıyor amazonun kendisi.

Böyle bir sorun yaşayan var mı arkadaşlar?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yok fakat, masaüstünde bazen çok nadir diyeyim çizikler falan çıkıyor. Bu yazılımsal sorun sürekli olan bir durum değil "Easy Settings Box" uygulmasını güncelleyebilirsin değilse, onu kapatıp oyunlarda deneyebilirsin. Alternatif olarak da 1004.2v yazılım güncellemesini yapıp, öyle deneyebilirsin.

Ben de çizik olmuyor bu oluyor ama sürekli değil yani bazen diyelim. Bir de Easy setting box indirdim ama cihazı bulmuyor. Onu haricin de dediğiniz son güncelleme bu var sizin dediğiniz yok.

Dosya Ekleri

• 17590984060983333720138407810699.jpg
    115,3 KB · Görüntüleme: 15
Ben de çizik olmuyor bu oluyor ama sürekli değil yani bazen diyelim. Bir de Easy setting box indirdim ama cihazı bulmuyor. Onu haricin de dediğiniz son güncelleme bu var sizin dediğiniz yok.
Sizinki sanırım 240 hertz modeli, bende ki 360 hertz, yazılım güncel ise DPI kablo ile bağlı ise HDMI ile deneyin. Ama çoğu sorunlar dediğim gibi yazılımsal. Panel yenileme yapın Ekran kartı driverıda günceldir zaten muhtemelen.

Evet 240 olan model. Dp kablo ile bağlı hdmı kablo ile denedim ama görmedi nedense tekrar dp kabloyu taktım. Panel yenileme yani hangi sıklık ile yapmam gerekiyor emin değilim onu da denerim.Yazılımlar güncel doğru.

Panel yenilemeyi, bu tarz problemler yaşadığında yapmanız yeterli, onun dışında ekranı kapat 1 dakika ayarlayın kendi bekleme moduna geçtiğinde, oto optimizasyon ve panel yenilemeyi kendi yapıyor zaten.

Panel yenilemeyi, bu tarz problemler yaşadığında yapmanız yeterli, onun dışında ekranı kapat 1 dakika ayarlayın kendi bekleme moduna geçtiğinde, oto optimizasyon ve panel yenilemeyi kendi yapıyor zaten.

Panel yenileme yaptım yine aynı sorun oldu oyun yükleme ekranında. Acaba GPU ile ilgilimi ya da başka bir şey?

Panel yenileme yaptım yine aynı sorun oldu oyun yükleme ekranında. Acaba GPU ile ilgilimi ya da başka bir şey?
Ben diğer Asus Dell MSI QD-OLEDlerde bu tarz problem yaşamadım açıkçası, tekrar yine buna döndün renklerinden dolayı hoşuma gitti yarı mat, biraz denemen lazım açıkçası. Sadece o denediğin oyun ekranında bu oluyorsa çokda önemli değil. Masaüstünde sürekli bu durum olmuyorsa farklı bir sebebi vardır. Farklı bir tweak yaptıysan yazılımsal GPU yada ekran ayarları ile ilgili ondan olabilir deneyip analiz etmen gerekiyor.

Tamam hocam teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…