Samsung Odyssey G65B almaya değer mi?

Güncel olarak kullandığım ASUS TUF VG27AQL3A modelinden inanılmaz rahatsızım. Çok fazla IPS glow var ve karanlık sahneler geldiği anda ciddi manada hiçbir şey göremiyorum. Bütün detaylar kayboluyor ve dümdüz griye çalan siyah renk görüyorum.

Asıl endişe ettiğin konu IPS panelden VA panele geçince pişman olur muyum? Çok fazla rekabetçi oyun oynayan birisi değilim maksimum oynadığım rekabetçi oyun LoL.

Kişisel olarak VA panelleri daha çok seviyorum. Ben değeceğini düşünüyorum. Forumda zaten çokça gerek teknik gerekse de kullanım yorumu var.

VA paneller genelde uygun fiyatlı modellerde tercih edildiği ve kötü olanlar kullanıldığı için insanlarda bu algı oluştu. Her panel türünde olduğu gibi VA panelinde giriş orta üst seviye sınıfları var. Samsung bu modelde üst seviye panel kullanmis. Memnun edecektir.

VA paneller genelde uygun fiyatlı modellerde tercih edildiği ve kötü olanlar kullanıldığı için insanlarda bu algı oluştu. Her panel türünde olduğu gibi VA panelinde giriş orta üst seviye sınıfları var. Samsung bu modelde üst seviye panel kullanmis. Memnun edecektir.

Özellikle karanlık sahnelerdeki detay performansı nasıl hocam bilginiz var mı? Outlast gibi oyunları şu anki monitörümde direkt oynayamıyorum çünkü.

Güncel olarak kullandığım ASUS TUF VG27AQL3a modelinden inanılmaz rahatsızım. Çok fazla IPS glow var ve karanlık sahneler geldiği anda ciddi manada hiçbir şey göremiyorum. Bütün detaylar kayboluyor ve dümdüz griye çalan siyah renk görüyorum.

Asıl endişe ettiğin konu IPS panelden VA panele geçince pişman olur muyum? Çok fazla rekabetçi oyun oynayan birisi değilim maksimum oynadığım rekabetçi oyun LoL.

Hocam 2 hafta önce MSI G244F E2 aldım gayet güzel bir monitör tavsiye ederim.

Hocam 2 hafta önce MSI G244F E2 aldım gayet güzel bir monitör tavsiye ederim.

Rezil bir monitor. Renk gamutu ve kontrast duzeyi olarak ozellikle yerlerde.

Özellikle karanlık sahnelerdeki detay performansı nasıl hocam bilginiz var mı? Outlast gibi oyunları şu anki monitörümde direkt oynayamıyorum çünkü.

Kontrast orani oldukca yuksek bi yuzden siyahlar tam siyaha cok yakin. Gayet iyi performansi siyahlar konusunda.

VA panelin avantajı da bu zaten, siyahı karanlık sahneleri daha iyi gösterebilmesi ve yüksek kontrastı. Almışken bütçende yeterliyse 32 inç öneririm, çok daha keyifli olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı