kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.414 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #11 Alparow dedi: Ben monitörün arkasındayım 2 haftadır kullanıyorum parlaklığı fazla bile geliyor genelde. Genişletmek için tıkla... Parlakliktan bahsetmedim. Renk gamutu ve kontrast orani olarak rezil bir monitor. MSI'in giris seviyesi modellerinin hepsi boyle. MAG 256F aradan siyriliyordu onunda fiyati aşırı artti asla alinmaz şu an.
Alparow dedi: Ben monitörün arkasındayım 2 haftadır kullanıyorum parlaklığı fazla bile geliyor genelde. Genişletmek için tıkla... Parlakliktan bahsetmedim. Renk gamutu ve kontrast orani olarak rezil bir monitor. MSI'in giris seviyesi modellerinin hepsi boyle. MAG 256F aradan siyriliyordu onunda fiyati aşırı artti asla alinmaz şu an.
Shinoa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.090 Makaleler 5 Çözümler 26 Yer İstanbul 9 Mayıs 2025 #12 Monitörü ben kullanıyorum. Aktif olarak Dead Space Remake oynuyorum, karanlık sahneler simsiyah, sadece led ışıklar görülebiliyor. Onu söyleyebilirim.
Monitörü ben kullanıyorum. Aktif olarak Dead Space Remake oynuyorum, karanlık sahneler simsiyah, sadece led ışıklar görülebiliyor. Onu söyleyebilirim.