Samsung Odyssey G65B iyi mi?

Şu an 8 bit yazıyor fakat GTX 1060 karta taktığım için olabilir. RTX bir karta taksak değişebilir HDR600 RTX kartlarda çalışıyor mesela.

Şu an 8 bit yazıyor fakat GTX 1060 karta taktığım için olabilir. RTX bir karta taksak değişebilir HDR600 RTX kartlarda çalışıyor mesela.

Hayır RTX kart takıldığında değişmez. 8bit 10 bit ekran özelliğidir yorumlarını okudum belki ben de bu ekranı satın alabilirim teşekkürler.

Hayır RTX kart takıldığında değişmez. 8bit 10 bit ekran özelliğidir yorumlarını okudum belki ben de bu ekranı satın alabilirim teşekkürler.

Tavsiye ederim. IPS'ten renk açısından farkı yok desem gerçekten yeridir. Çok güzel gösteriyor maşallah diyeyim.

İnternette bu monitörle ilgili çok fazla bilgi ya da inceleme videosu yok. Aslında olması lazım. Monitörün kavisi çok tatlı arkadaşlar. Şu ana kadar gördüğüm tek olumsuz yanı benim masama kılı kılına sığdı. Ekran biraz daha geride dursa on numara olacak. En az 80 cm derinliğinde bir masa şart. DisplayPort 1.4'ten bağladım. Monitörün arkasında ışıklar var. Başta yanmıyordu. İnternette araştırdım. HDMI kablo ile bağlandığında yanıyormuş fakat geçen ayarlardan kurcalarken oyun modunda buldum. Şu an RGB ışıkları yanıyor.

@bjkworld26 oldukca kapsamli incelemesi var aslinda, sadece biraz gereginden fazla arastirmak gerekiyor.

Ornegin;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar 1 adet ölü piksel vardı. Çok sorun etmemiştim. Dün gece ekrana baktım neredeydi bu diye. Kaybolmuş. Ekranda şu an hiç ölü piksel yok . On numara monitör cidden.

Monitörde Bluetooth 5.2 varmış. Ben kasada Bluetooth adaptör kullanıyordum. 4.0. PC kapatınca monitörden direk bağlanmıyordu. Çakışıyor herhalde. Şimdi kendi blutoothumu söktüm. Direk monitörün Bluetooth'una bağlanıyorum. Harici hoparlörüde söktüm. Monitörün sesi gayet tatmin edici.

Monitörü alalı birkaç gün oldu. Şu an için memnunum. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim.

Güncelleme: Arkadaşlar monitör süper! Kesinlikle alın aldırın. Efsane.

Son düzenleme:
Yabancı youtube videolarının altında birçok yorum şu şekilde: yatay cizgiler olduğu söyleniyor, buna benzer bir sorunla karşılaşmadınız sanırım.

Yabancı YouTube videolarının altında birçok yorum şu şekilde: Yatay cizgiler olduğu söyleniyor, buna benzer bir sorunla karşılaşmadınız sanırım.

Hayır karşılaşmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…