Samsung Odyssey G65B iyi mi?

Sıkıntı o zaman ya bende de NVIDIA bir ekran kartı var ve monitorun sitesinde free Sync olduğu yazıyor NVIDIA destekliyor mu bilmiyorum. Böyle sorunları var diye vazgeçiyor gibi oluyorum emin değilim.

Sıkıntı o zaman ya bende de NVIDIA bir ekran kartı var ve monitorun sitesinde free Sync olduğu yazıyor NVIDIA destekliyor mu bilmiyorum. Böyle sorunları var diye vazgeçiyor gibi oluyorum emin değilim.
bende de nvidia 4070 ti super var bende herhangi bir yırtılma söz konusu olmadı.

Bende de 4070 var fakat gsync açınca renk değişimlerinde yırtılma oluyor.
renk değişiminden kasıt şu mu: mesela karanlık bir sahnede karanlık taraf bi garip oluyor böyle bir bölge daha karanlık öbür taraf daha az gibi mi yoksa kastın anlık yırtılmalar şeklinde mi?

renk değişiminden kasıt şu mu: mesela karanlık bir sahnede karanlık taraf bi garip oluyor böyle bir bölge daha karanlık öbür taraf daha az gibi mi yoksa kastın anlık yırtılmalar şeklinde mi?
Hocam atiyorum valorantta silah menusunde gezerken sadece ustune geldiginiz silahin rengi degil butun panelin rengi degisiyor. Fakat dun
10 bitten 8 bite cektim Ve gsync actim bu durum olusmadi. Ayni zamanda 10 bitteyken ekran sanirim isindigindan dolayi 3-5 saniyeligine siyah ekran oluyordu cidden sinir bozucu
bir durumdu.

10 bit olayini ben yapamadim ondandir belki. Denemek icin nasil yapmistin 10 bit?

Monitoru aktif olarak kullaniyorum. Oldukca guzel bir cihaz. VA panel olmasina ragmen renkleri kesinlikle kotu degil. IPS ve kalibre edilmis MacBook ekraniyla kiyasladigimda da kotu gozukmuyordu. Hoparloru gayet yeterli. Daha onceki VA panel monitorlerimde yasadigim ghosting ve smearing gibi problemlerin gramini yasamadim. HDR'i daha iyi olabilirmis diyorum bir tek. Gerek oyun, gerek dizi, gerek de kod yazmak icin kullaniyorum. Ben TL karsiligi 10 bin TL olarak almistim. Bu fiyata daha iyisini zor bulurdum.

Farkli bir konuda da anlattim cihazi;

Hocam cihazin akilli kalibrasyon ayari var fakat telefon kamerasiyla kalibre ettigimde rezalet bir goruntu cikiyor ortaya. Telefonum 15 Pro Max bu arada fakat yine de kalibre edemiyorum. Siz bu urunun kalibrasyonunu nasil yaptiniz ?

10 bit olayini ben yapamadim ondandir belki. Denemek icin nasil yapmistin 10 bit?
Hocam nvidia kontrol panelinden yapiliyor ayni zamanda gsync ekraninda da Bu urun gsynx uyumlu degildir diyor fakat yine de actirtiyor.

Hocam uygulamadan gsync açtığınızda monitör ayarlarında da adaptive sync açık mı? Eğer açıksa bence bi gsync açıp adaptive synci kapatarak deneyin ya da gsynci kapatıp sadece adaptive synci kullanın. Belki bu şekilde sorununuz çözülebilir. Ben bu dediğiniz sorunları yaşamadım ama aklıma bu fikir geldi.

Hocam gsync acmadan adaptive sync açılmıyor. Bazen de adaptive sync ayari degistirilemez oluyor. Acip kapatamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…