Samsung Odyssey G7 alınır mı?

Sanırım usb ile yazılım güncellemesi yapabiliyorsun fakat galiba montörün usb girişine takman lazım galiba onun içinde arkadaki koruma kapağını tak çıkar çok uğraş verici. henüz yapmadım o güncellemeyi

Ben bu monitörü ilk alanlardanım. Hatta yanında Samsung 500gb 970 evo plus hediye etmişlerdi. Şu an monitörden her konuda çok memnunum tavsiye ederim.

Ben bu monitörü ilk alanlardanım. Hatta yanında Samsung 500gb 970 evo plus hediye etmişlerdi. Şu an monitörden her konuda çok memnunum tavsiye ederim.
Hiç arada bir kendine siyah ekrana alma sorunu ile karşılaştınız mı? Hangi ekran kartıyla kullanıyorsunuz?

Hiç arada bir kendine siyah ekrana alma sorunu ile karşılaştınız mı? Hangi ekran kartıyla kullanıyorsunuz?
İlk aldığım zaman olmuştu ama sonra USB ile güncellemesini yükledim birde driverı varmış onu yükledim o günden sonra hiç olmadı. Palit RTX 2070 Super JS

şimdilik 1050ti

karaborsa ekran kartları. 3070 ti yada süper serisini çıkarmasını bekliyorum. Belki fiyatlar düşerde 3070alırız diye

Merhabalar Samsung Odyssey G7 27", Samsung Odyssey G7 32" ve ASUS 27" XG279Q 1ms 170Hz FreeSync ve G-Sync monitörleri arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım tecrübelerinizi paylaşır mısınız arkadaşlar?
Teşekkürler

Açıkcası ben 32" g7 aldım ama 27 alsamıydım diye düşünmüyor değilim. Fakat monitör güzel. 1050Ti ekran kartı olduğu için tam teşekküllü test edemedim. En sağlıklı sonucu ekran kartını değiştirdikten sonra söyleyebilirim.

Benim de aklıma 27" yatıyor hocam. 32" fazla büyük diye düşünüyorum. Samsung QLED olmasına rağmen (ASUS 27" XG279Q 1ms 170Hz monitör 27") monitör, Samsung Odyssey G7 27"den 1.5k TL daha pahalı. Bu ikisi arasında kaldım sizce hangisini almalıyım?

Bence kesinlikle Odyssey G7 27" almalısın. Ben uzun zamandır kullanıyorum ve çok memnunum.

Benimkini söyle bırakıyorum. xd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…