Samsung Odyssey G9 G95C 49 alınır mı?

Alabilirsin güzel sağlam güvenebilirsin satıcısı vs de sorun görmedim bir an şey dandım 15k civarına başka markalar var sandımda 49 inç monitörlrde yokmuş benim hatam MB.

Zaten genel QHD 240Hz monitörler 12 civarlarına başlıyor. Çift QHD kullanmakta cazip geliyor, yazılım içinde birebir olabilir.

İşte ben de onu diyorum hocam ayıplı diye gönderiyorsun 5-6 tane ölü pikselin altını ayıplı diye kabul etmeyip geri gönderiyordu bir ara MSI.

MSI yapmaz öyle bir şey diye düşünüyorum çünkü şu anki monitörlerine OLED 3 yıl garanti veriyor ölü pixel vs olursa değiltiriyorlar.

Zaten genel QHD 240Hz monitörler 12 civarlarına başlıyor. Çift QHD kullanmakta cazip geliyor, yazılım içinde birebir olabilir.

Zaten 2 monitör gibi kullanabiliyorsun onu 2 monitör gibi çalışıyor güzel monitör ortadan ikiye çentiksiz iki ekran olıyor sola oyun koyarsın Full screen sağ tarafa kod vs video oyun vs koyarsın.

Dostum şikayetvara girsen her şey şikayet edilmiş. Şikayet edilmeyen 1 Allah'ın kulu yok. 10 tane MSI monitör kullandım, hiç sıkıntı çıkarmadılar, bunun daha çok satıcı ve teknik servisiyle alakası var. Önemli olan satıcı yani. Keşke iade aldıklarına dair memnuniyet içeren sitelerde olsa

Ben bugün aldım 1 tane, 18.500 liraya, Mediamarket'ten. Şu an için sadece monitörün fiziksel kurulumunu yapıp ölü piksel testini yapabildim. 1 tane tam ölü piksel çıktı, sağ üst köşeğe yakın önemsiz bir yerde. Ekranın üzerinde çıkarılabilen yapışkan jelatinlerden hiç yoktu, sanırım alınıp iade edilmiş bir ürün ama ben sevdim bu monitörü. 34 inçten buna geçtim, güzel oldu. Aslında OLED almayı düşünüyordum ama şu oled yanığı muhabbeti yüzünden korktum ve VA panele devam etmeye karar verdim.

Bakalım benim de eve teslim oldu bugün, test edeceğim. 18500'a düşmesi üzdü 20.000'e aldım ben:')

1 tane de ben de ölü piksel çıktı, iade mi etsem diye düşünüyorum da hiç belli de olmuyor.

Son düzenleme:

OLED yanığı muhabeti eskidi şu anki OLED ekranlardaki korumaları açınca 2 tane var logo yanığı engleme pixel kaydırma bu ikisini açınca zaten %90 engeleniyor birkaç tane daha ek ayarlar var onları yapınca kolay kolay yanmıyor ben günde 12 saaten daha fazla aralıksız kullanıyorum şu anda.

Bakalım benim de eve teslim oldu bugün, test edeceğim. 18500'a düşmesi üzdü 20.000'e aldım ben:')

1 tane de ben de ölü piksel çıktı, iade mi etsem diye düşünüyorum da hiç belli de olmuyor.

İade etmek değil de değişim istemek daha iyi ayıplı ürün diye.

Çünkü iade edince fiyat atırmak gibi bir muahabet oluyor.

Ben de bu model ya da OLED olanı düşünüyorum. Ama benim için asıl problem widescreen olması. Hme PC hem de konsolda kulanacağım. Sanırım konsolda kullanınca ekranın yarısını kullanabiliyorum. Monitörü PS5 ile deneyeniniz oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…