Samsung Odyssey G9 OLED alınır mı?

Bütçe
40000

Bende Samsung G7 VA panel var. Aslında çok memnunum, ASUS da beni çeken Dual mod du. Aylardır bekliyordum. Ama çubuklardan çok 1080p 480Hz performansı önemli. Yani BenQ 2586X var, TN panel ve 540 Hz. Ona göre akışkanlık, gecikme vs. nasıl hissettiriyor. Nedense kimse bu tür bir paylaşım yapmamış. Bu modelin öne çıkan olayı bu aslında. YouTube veya Reddit'te aramadığım yer kalmadı. Olmadı ben bunu teslim almayıp, Amazon veya HB satınca alırım diye düşünüyorum.

Ben de olsam öyle yapardım. Belki monitör sorunsuz çıkacak çok mutlu olacaksınız ama Türk esnafına güvenim sıfır. Geçenlerde PS5'i bile 3K pahalı olmasına rağmen gidip Amazon'dan amazon.com.tr satıcısından aldım. Çok zorda kalmadıkça Amazon ve vatan dışında bir yerden alışveriş yapmak istemiyorum.

Aynen bende öyle yapıyorum. Bunu 56.900 e alınca, risk alayım demiştim ama monitör işi sıkıntı. Siz kablo hdmi kabloyu denediniz mi? ve Güncelleme yaptınız mı?

Aynen bende öyle yapıyorum. Bunu 56.900'e alınca, risk alayım demiştim ama monitör işi sıkıntı. Siz kablo HDMI kabloyu denediniz mi? Ve güncelleme yaptınız mı?

Yapmadım hocam. İadem kabul edildi. G8 sipariş verdim.

G8 OLED ölü pikselli çıktı. İade ettim. Ben G6 OLED ile devam edeyim. Yoruldum artık. Eve kargo gelip gitmesinden evdekilere gına geldi

Son düzenleme:
Yapmadım hocam. İadem kabul edildi. G8 sipariş verdim.

G8 OLED ölü pikselli çıktı. İade ettim. Ben G6 OLED ile devam edeyim. Yoruldum artık. Eve kargo gelip gitmesinden evdekilere gına geldi
Ben pg27aqdp düşünüyorum. G6 dan memnun musunuz?

Merhabalar,
Matebook pro x cihazımı ekrana bağlamaya çalışıyorum. Kullandığım type c-hdmi kablolarıyla max 3840x2160 çözünürlük alabiliyorum. Aynı zamanda ses alamıyorum.
Anladığım kadarıyla usb c - DisplayPort 1.4 kablo almam gerekiyor. Önerdiğiniz kablo var mıdır.
Şimdiden teşekkürler.

Bu arada konuyu takip edenlerin sorularını cevaplıyım, uzun araştırmalar sonucu 93 modelini aldım Smart özellikleri olmayan, bunu seçme sebebim bu konudakiler gibi dünya genelinde 95 modelinden çok fazla sorun yaşayan kişiler var ve çok farklı sıkıntılar mevcut amacımız monitör almak TV almak değil o yüzden 93 modeli sorunsuz ve sıkıntısız bir şekilde çalışıyor bütün oyunlarda tam ekran oynayabiliyorsunuz destekliyor oyun desteklemese bile Flawless Widescreen diye bir uygulama oyunu 32:9 boyutuna getiriyor ve orijinal gibi oluyor oyunlar çok akıcı ve güzel herkese tavsiye ederim. FPS oyunlarından da korkmanıza gerek yok çok zevk veriyor sonuçta e-sporcu değilseniz oynanmaz diye bir şey yok gayet güzel bence aksine ekran daha çok alanı gösterdiği için avantaj oluyor, bu monitörün tek kötü tarafı var 49 inç e alıştıktan sonra geriye dönemezsiniz. Yıllardır içimde biten oyun aşkını tekrar geri getirdi bu monitör. Güncel fiyatı 16.01.2025 27.899TL bence böyle bir monitör için cidden bedava.

Son düzenleme:
Sağ olun hocam. Siparişi veriyorum.

Bu arada yorumlarınıza aynen katılıyorum. Herkesin deneyimlemesi gereken bir monitör. Fiyatına göre çok iyi.

Sağ olun hocam. Siparişi veriyorum.

Bu arada yorumlarınıza aynen katılıyorum. Herkesin deneyimlemesi gereken bir monitör. Fiyatına göre çok iyi.
Çok güzel bir monitör lakin bir kere bu paraları ödeyip bir daha ödemek istemeyip uzun süre aynı monitörü kullanmak isteyenlere önermem. Çünkü OLED'lerin maalesef kaderi Burn-in'dir bu da ne kadar geciktirsen de olacak. Onun yerine Neo Mini-LED modellerine yönelebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…