Guradleaf Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #1 Merhabalar sadece ps5 oynanacak bu 2 monitörden hangisini önerirsiniz. Kullananlar bilgi verebilir mi?
Merhabalar sadece ps5 oynanacak bu 2 monitörden hangisini önerirsiniz. Kullananlar bilgi verebilir mi?
Emekli Hitman Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 550 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #2 Guradleaf dedi: Merhabalar sadece ps5 oynanacak bu 2 monitörden hangisini önerirsiniz. Kullananlar bilgi verebilir mi? Genişletmek için tıkla... Kullanmadım ama 274 urf un yakından takipçisiyim. 4k 27 inch de ki en iyi monitörlerden biridir. Fiyatı da zamlandaman ps5 için almayı düşünüyorum.
Guradleaf dedi: Merhabalar sadece ps5 oynanacak bu 2 monitörden hangisini önerirsiniz. Kullananlar bilgi verebilir mi? Genişletmek için tıkla... Kullanmadım ama 274 urf un yakından takipçisiyim. 4k 27 inch de ki en iyi monitörlerden biridir. Fiyatı da zamlandaman ps5 için almayı düşünüyorum.