Samsung Odyssey Neo G8 32 alınır mı?

Aress01

Femtopat
Daha fazla  
Bir monitöre 30 bin₺ vermek ne kadar mantıklı bilemiyorum hem çözünürlüğü yüksek hem Hz tam olması gerektiği gibi ve Curved tam istediğim şekilde bir monitör. Hem FPS hem de hikayeli oyunlar oynamak istiyorum 4K çözünürlük olduğu için hikayeli oyunlarda çok zevk alırım gibime geliyor. Hz'si yüksek olduğu için FPS oyunlarında güzel bir tercih olur ama fiyatı pahalı sizce alınır mı?

Boyutundan dolayı FPS oyunlarında sıkıntı yaşayabilirsiniz. Sisteminiz ne? Va panel ama ghosting problemi yok diye biliyorum.

RTX 4070 Ti Super
Ryzen 9 7950X
MSI X670E Gaming Plus
2K almanız daha doğru olur. Çoğu oyunda fark belli olmuyor zaten. 4K'da düşük FPS alacağınıza 2K'da rahat rahat oynarsınız. Maksimum bütçe nedir?

2K almanız daha doğru olur. Çoğu oyunda fark belli olmuyor zaten. 4K'da düşük FPS alacağınıza 2K'da rahat rahat oynarsınız. Maksimum bütçe nedir?

20 bin₺ eğer 20 bin₺ aşacak ama aşmaya değer monitörler varsa önerebilirsen iyi olur

Önerebileceğin var mı?

Son düzenleme:
20 bin₺ eğer 20 bin₺ aşacak ama aşmaya değer monitörler varsa önerebilirsen iyi olur

Önerebileceğin var mı?
Bence o kadar para harcamaya gerek yok. Belki çift monitör falan alınabilir illa tüm bütçeyi kullanacaksan.

Bu yeterli olur.

Ghosting var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…