Samsung Odyssey OLED G6 alınır mı?

Raemn

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, yeni bir monitör almak istiyorum. Şu an aktif olarak bir TN bir de IPS panel monitörüm bulunuyor. Ana monitörüm rekabetçi oyunlar oynadığım için BenQ Zowie XL2546k, yan monitörüm ise AOC 24G2U model monitörlerdir. Rekabetçi oyunlar oynadığım için daha güncel monitör ve gündelik kullanıma hitap eden bir monitöre geçmek istiyorum. İnternette gezerken Odyssey OLED G6'ya denk geldim. Bu monitör ihtiyaçlarımı karşılayabilen bir monitör mü? Ghosting ve drop ya da ms problemleri yaşar mıyım?

Sistem:
  • ASUS ROG STRIX RTX 4080.
  • G.Skill DDR5 32 GB RAM.
  • Anakart modelini hatırlamıyorum ama X serisi olan bir ASUS ROG kartı.
  • i9 13900K.

Son düzenleyen: Moderatör:

Fikrimce Samsung g serisi monitor alınmaz.

Gayet iyi bir monitördür kendisi, alınabilir. Bu arada 360 Hz olduğu için MPRT değeri 2.77ms, yani oldukça iyi bir hareket bulanıklığı gecikme süresi. Bunun dışında OLED olduğu için de gecikme süresi olarak mükemmel değerlere sahip. Yüksek renk gamutu ve inf:1 kontrast oranına sahip olduğu için mükemmel bir görüntü kalitesi de sunabiliyor.

Peki şu an kullandığım monitörden daha iyi bir monitör mü? Rekabetçi oyunlarda beni üzer mi?

G6 " MAT EKRAN" Bir OLED benim gibi iyi bir ips monitör kullanıyorsanız daha kötü bir monitör kullanıyormuş hissine kapılabilirsiniz. O yüzden parlak OLED tercih edin. internetteki en iyi ayarlar olarak bahsedilen ayarların bir çoğu yapıldı. Windows HDR aktif edilip HDR programıyla da ayarlanmasına rağmen sonuç bu.

Üstteki ekran Asus 32" 2k ips 165hz
alttaki Samsung G6 2k Oled

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.jpg
    146,5 KB · Görüntüleme: 150
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…