Samsung Odyssey OLED G8 34" alınır mı?

arada ciddi fiyat farkları var, o yüzden eğer ciddi bir görsel şölen sunmuyor ise oled paneller, va tercih etmek daha mantıklı olabilir.

Sunuyor. Renkler canlı. HDR'da fark daha da artıyor. Tepki süreleri de çok düşük olduğu için ghosting, input lag gibi sorunlar görülmüyor. VA'ların en büyük handikapları da bu ghosting durumudur.

VA panelimden çok şikayetçi olmamakla beraber OLED'e geçmeyi planlıyorum. Bahsettiğim MSI'ı gözüme kestirdim.

Şöyle başa baş kıyaslamalarına bakabilirsiniz.

Samsung şu an Amazon üzerinde uygun olduğu için kafamı çelmiyor değil vade farksız 12 taksit kampanyası yapmışlar ben onu ödeyene kadar ülkede fiyatı 50k olur zaten

henüz almadım, sanırım oled almayacağım. kafam iyice karışık şimdide 32'' 4k mı alsam diyorum. test etme fırsatı bulduktan sonra karar vereceğim
İki sene boyunca OLED ekranlı Gigabyte Aero 15 KD kullandım. Sonra MacBook Pro M2'ye geçtim. MacBook'ta bile o OLED kalitesi yok. Gözüm OLED ekran arıyor, bu yüzden de Samsung G8 almayı düşünüyorum. Yaklaşık 1-2 ay içinde almayı planlıyorum

Bu teknoloji her markada var. Ayrıca samsung g8 oled daha üstün bir cihaz o attığın msi a göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…