Myk61
Megapat
Mevcutta kullandığım monitörüm: Philips Monitor
Multi tasking için bu monitörü birkaç ay önce ikinci el almıştım. Şimdi güzel bir teklif geldi bu monitörü yükseltme amaçlı satabilirim.
Üzerine biraz ekleyip aşağıdaki monitörü alabiliyorum:
www.mediamarkt.com.tr
Sormak istediğim bu monitör hakkında bilinen kronik sorunlar vs var mı? OLED yanığı gibi sorunlar var mıdır? Bu monitör alınmaz onun yerine şuna bakmalısın dediğiniz superwide modeller varsa gönderebilirsiniz. Aynısının VA panelli modelide 19 civarına satılıyor.
Monitörü gün boy iş amaçlı kullanıyorum akşamları konsol ile oyun oynuyorum.
Multi tasking için bu monitörü birkaç ay önce ikinci el almıştım. Şimdi güzel bir teklif geldi bu monitörü yükseltme amaçlı satabilirim.
Üzerine biraz ekleyip aşağıdaki monitörü alabiliyorum:
SAMSUNG Odyssey OLED G9 LS49CG954SUXUF 49 inç Dual QHD 0.03Ms 240Hz Smart Kavisli Gaming Monitör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
SAMSUNG Odyssey OLED G9 LS49CG954SUXUF 49 inç Dual QHD 0.03Ms 240Hz Smart Kavisli Gaming Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini
Sormak istediğim bu monitör hakkında bilinen kronik sorunlar vs var mı? OLED yanığı gibi sorunlar var mıdır? Bu monitör alınmaz onun yerine şuna bakmalısın dediğiniz superwide modeller varsa gönderebilirsiniz. Aynısının VA panelli modelide 19 civarına satılıyor.
Monitörü gün boy iş amaçlı kullanıyorum akşamları konsol ile oyun oynuyorum.
Son düzenleme: