canysf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 2.096 Çözümler 37 Yer Adana 24 Mart 2024 #11 veromontana dedi: Belki uzun süreli kullanımda 3-4 saatte bir monitörü kapatıp açmak da işe yarayabilir. Cevaplarınız için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Dostum selam. Cihazı aldın mı ? Aldıysan detaylıca bir cihaz üzerine sohbet etmek isterim. Almayı düşünüyorum.
veromontana dedi: Belki uzun süreli kullanımda 3-4 saatte bir monitörü kapatıp açmak da işe yarayabilir. Cevaplarınız için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Dostum selam. Cihazı aldın mı ? Aldıysan detaylıca bir cihaz üzerine sohbet etmek isterim. Almayı düşünüyorum.
veromontana Centipat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 173 Çözümler 1 25 Mart 2024 #12 canysf dedi: Dostum selam. Cihazı aldın mı ? Aldıysan detaylıca bir cihaz üzerine sohbet etmek isterim. Almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Selam dostum. Monitörü satın aldım fakat kargo şirketi adreste olmadığım için ürünü tekrar satıcıya göndermiş. Bu hafta tekrardan detaylı şekilde araştırıp karar vereceğim.
canysf dedi: Dostum selam. Cihazı aldın mı ? Aldıysan detaylıca bir cihaz üzerine sohbet etmek isterim. Almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Selam dostum. Monitörü satın aldım fakat kargo şirketi adreste olmadığım için ürünü tekrar satıcıya göndermiş. Bu hafta tekrardan detaylı şekilde araştırıp karar vereceğim.
RaveN Tattoo Megapat Katılım 8 Mayıs 2014 Mesajlar 704 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #13 Ben aldım hatta alınır mı diye konu açmıştım zaten. Orada bayağı sohbet geçti isterseniz orayı bir okuyun.
Ben aldım hatta alınır mı diye konu açmıştım zaten. Orada bayağı sohbet geçti isterseniz orayı bir okuyun.
Jendeukie Centipat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #14 Merhaba sizce 4080 ile bu monitörü almak mantıklı mı? İşlemci de i7 13700k.
RaveN Tattoo Megapat Katılım 8 Mayıs 2014 Mesajlar 704 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #15 Jendeukie dedi: Merhaba sizce 4080 ile bu monitörü almak mantıklı mı? İşlemci de i7 13700K. Genişletmek için tıkla... 4090 ile zor baş ettim ben tavsiye etmiyorum. Sattım bendekini.
Jendeukie dedi: Merhaba sizce 4080 ile bu monitörü almak mantıklı mı? İşlemci de i7 13700K. Genişletmek için tıkla... 4090 ile zor baş ettim ben tavsiye etmiyorum. Sattım bendekini.
Oflulaz Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 146 14 Kasım 2025 #16 RaveN Tattoo dedi: 4090 ile zor baş ettim ben tavsiye etmiyorum. Sattım bendekini. Genişletmek için tıkla... Satma sebebiniz performans kaynaklı mı yoksa ürünle ilgili mi?
RaveN Tattoo dedi: 4090 ile zor baş ettim ben tavsiye etmiyorum. Sattım bendekini. Genişletmek için tıkla... Satma sebebiniz performans kaynaklı mı yoksa ürünle ilgili mi?
canysf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 2.096 Çözümler 37 Yer Adana 17 Kasım 2025 #17 Oflulaz dedi: Satma sebebiniz performans kaynaklı mı yoksa ürünle ilgili mi? Genişletmek için tıkla... Bahsettiği şey muhtemelen yaklaşık 5K'lık bir çözünürlük olduğundan, 240FPS monitörde 100-120'yi geçmemesi sebeplidir diye düşünüyorum. Zira durum bende öyle.
Oflulaz dedi: Satma sebebiniz performans kaynaklı mı yoksa ürünle ilgili mi? Genişletmek için tıkla... Bahsettiği şey muhtemelen yaklaşık 5K'lık bir çözünürlük olduğundan, 240FPS monitörde 100-120'yi geçmemesi sebeplidir diye düşünüyorum. Zira durum bende öyle.