Samsung Odyssey OLED G9 alınır mı?

Swoop38

Hectopat
Yer
USS Gerald R. Ford
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Motherboard:MSI Pro B650M-B
CPU:Ryzen 5 7500F
GPU:RTX 4070 Super
RAM:16GB 5600MHZ
PSU:750W
SSD:1TB Samsung 970EVO
SSD:500GB
HDD:500GB
Meslek
Geleceğin Mekatronik Mühendisi
Son düzenleyen: Moderatör:
Ultra geniş monitör ben olsam almazdım. Oyunlarda, özellikle eski oyunlarda uyum sorunları kesinlikle oalcaktır. Ayrıca böyle bir şey ile oyun oynamak için çok sağlam ekran kartı da lazım, 2 tane 2K monitör yan yana konulmuş gibi bir çözünürlüğü var. 5120 X 1440.

49 inç ultrawide monitör kullanabilecek misiniz bakalım? 27inç'e bile büyük geliyor diyenler var. Önce mağazada denemeni öneririm.

Hocam bende şunu düşünüyorum bende şu an halihazırda 27 1 tane 2 tane de 24 inç toplam 3 monitörüm var acaba onların yerini alabilir mi ben ayrı ayrı tasklerde kullanıyorum her bir monitörü biri video film vs internet işleri biri oyun vs. O yüzden Ultra wide ye geçince de o bölmeyi yapabilecek miyim acaba.

Ultra geniş monitör ben olsam almazdım. Oyunlarda, özellikle eski oyunlarda uyum sorunları kesinlikle oalcaktır. Ayrıca böyle bir şey ile oyun oynamak için çok sağlam ekran kartı da lazım, 2 tane 2K monitör yan yana konulmuş gibi bir çözünürlüğü var. 5120 X 1440.
Bende o kısmı düşündüm zaten ekran kartımı yakında alacağı 9070XT. ama kullanımda ne problem olur? Acaba hani cs yi falan windowed oynamak zorunda kalırım. Racing sim. ler yine güzel olur da normal masa üstünde 3 internet sekmesi yan yana olur mu nasıl olur acaba? onu bi ara gidip deniyim.
Bu fiyata alınır mı fiyat çok ucuz geldi bana dolandırıcı olabilir mi?

Denemeden, gozunuzle gormeden kesinlikle alinmamasi gereken turde monitorler bunlar daha once kullanilmadiysa. Hele ki kullanim mesafesi haddinden fazla yakin ise dogrudan gecmis olsun.

Denemeden, gozunuzle gormeden kesinlikle alinmamasi gereken turde monitorler bunlar daha once kullanilmadiysa. Hele ki kullanim mesafesi haddinden fazla yakin ise dogrudan gecmis olsun.
Şuan ana monitorüm cs gibi oyunlarda fazla yakın o monitörde böyle birşey yapamayacağım malesef...
Bi gidiyim bir süre internette falan gezinirim mağazada video falan açarım bakiyim kullanımı kolay mı

Bu fiyata alınır mı? Fiyatı nasıl?

Şuan ana monitorüm cs gibi oyunlarda fazla yakın o monitörde böyle birşey yapamayacağım malesef...
Bi gidiyim bir süre internette falan gezinirim mağazada video falan açarım bakiyim kullanımı kolay mı

Bu fiyata alınır mı? Fiyatı nasıl?
Fiyatlar konusunda bilgim olmadigi icin fikir belirtip, durduk yere yanlis yonlendirmek istemem acikcasi. Ama kafanizda en ufak tereddute yer kalmadigi zaman alisverisinizi yapmaya ozen gosterirseniz isabetli karar vermis olursunuz. Yerine, duruma gore riskli secimler cunku bu turdeki monitorler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı