Samsung OLED G8 vs AW3423DWf

Yemreksioglu

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Bir tane 3440x1440 çözünürlükte 34" OLED monitör almak istiyorum. Yıllardır oynadığım oyunların %90'ı izometrik olduğu için çok güzel yorumlar gördüm ve heves ettim. İnternette modelleri araştırırken bu 2 modelin birbirine çok yakın olduğunu okuyorum ama genelde yurt dışında Samsung daha pahalı olduğu için (her yeri kontrol etmedim Newegg gibi 1 2 siteye baktım) insanlar farka değmez, Dell'i al diyorlar. Gel gelelim bizim ülkemizde durum tam tersi; Samsung daha ucuz ve çok detaylı olmasa da araştırdığım kadarıyla çok fark bulamadım aralarında. Şimdi bu işin uzmanı abilerim kardeşlerim bir şeyi kaçırıyor muyum? Aralarında yaklaşık 10.000₺ fark var eğer bakmam gereken dikkat etmem gereken bir yer var mı? Yoksa Samsung'u almayı planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung OLED G8'i Vatan mağazasında gidip bir görün. Açıkta varsa ekranı beğenirseniz alın gitsin, 10 bin TL'lik fark az değil. Bir de web sitelerine bakarak ancak özellik karşılaştırabiliyoruz, panelin kötü olup olmadığı ise yakından bakınca anlaşılır.

Karşılaştırmamı yaparken youtubede bu işleri yapan düzgün olduğunun düşündüğüm kişilere ve rtings e baktım. Aynı şekilde MSI MEG 32C modeli de var ama nerdeyse aynıları konuyu buraya açtıktan sonra bakmaya devam ettiğim gördüğüm kadarıyla MSI ve Dell 3 yıl garanti verirken buna burn-in de dahil samsung da bu yok. Gerçi teyit edemiyorum malesef türkiyedei e-ticaret siteleri kopyala yapıştır olduğu için

Ben de bir süre araştırıp dün Samsung monitörü sipariş ettim. Çoğu yerde Dell'in panelinin Samsung'un monitörüyle aynı olduğunu yazmışlar. Ayrıca bazı kişiler Samsung'un 2 yıl burn-in garantisi verdiğini yazmış. Monitör elime ulaştığında Samsung'u arayıp soracağım.

Tamamdır çok teşekkür ederim bir de samsung eğer sana garantiniz burn-ini de kapsıyor derse ben de sizin gibi g8 alacağım yok değilse MSI alacağım sanırsam onların Türkiyede garanti sistemleri güzel Dell e çok güvenemedim 1 2 bilmediğim site satıyor açıkcası

Tamamdır çok teşekkür ederim bir de samsung eğer sana garantiniz burn-ini de kapsıyor derse ben de sizin gibi g8 alacağım yok değilse MSI alacağım sanırsam onların Türkiyede garanti sistemleri güzel Dell e çok güvenemedim 1 2 bilmediğim site satıyor açıkcası
Monitör bugün elime ulaştı, bir adet ölü piksel var. İade etsem mi bilmiyorum, bayağı hayal kırıklığı oldu.

Ben direk iade ederdim 20 küsür binlira para vermişsiniz niye iade etmiyeceksiniz aylarca senelerce gözünüze takılcak o varlığını bilmek bile uyuz :)

Ben direk iade ederdim 20 küsür binlira para vermişsiniz niye iade etmiyeceksiniz aylarca senelerce gözünüze takılcak o varlığını bilmek bile uyuz :)
1740294115526.png

Samsung Türkiye desteğine Oled yanığını sorduğumda böyle bir cevap geldi.

Monitörün renklerini pek beğenmedim, parlaklığı çok düşük olduğu için olabilir. İade edip oled almayacağım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı