Samsung OLED G8 vs AW3423DWf

Ben daha önce OLED tecrübesi yaşamadım ama insanlar çok başka dünyada OLED derken siz beğenmediniz valla zaten bu parayı vermeli miyim diye düşündüğüm yerde kurt gibi girdiniz aklıma :)

Bu cevapda samsungun "İşime gelirse" diyemediği için uzatmış galiba gibi duruyor :)

Ben daha önce OLED tecrübesi yaşamadım ama insanlar çok başka dünyada OLED derken siz beğenmediniz valla zaten bu parayı vermeli miyim diye düşündüğüm yerde kurt gibi girdiniz aklıma :)

Bu cevapda samsungun "İşime gelirse" diyemediği için uzatmış galiba gibi duruyor :)
Belki de OLED'in renkleri doğru olandır ve ben IPS monitörde saçma bir renk ayarına alıştığım için böyle hissediyorumdur, bilmiyorum 😀 Ama renk ayarlarıyla ilgili bir şeyler doğru gelmiyor, dünden beri ayarlar deniyorum ama alışamadım.

ABL ayarı da çok rahatsız edici ve kapatılmıyormuş. Oyunda havaya baktığımda parlaklık neredeyse %40 düşüyor, sürekli parlaklık oynuyor, bu da rahatsız edici.

Anladım. Doğrudur ben baya çok eski bir TN panel monitöre sahibim büyük ihtimalle neye geçsem çok renkli ve güzel gelicek ama özellikle siyahlarda OLED olayı arşa çıkardığı için insanlar çok beğeniyor. Bir de ben wide monitor almak istediğim için (3440x1440) zaten curved olanlarında IPS yok VA var curved olmayanları da çok geniş ve düz hoş olmuyor. Curved VA olanlar da 15klara yakın fiyatlarda arada kalmıştım tekrar düşüneceğim şimdi. VA vs OLED bnm kıyaslamam galiba :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı