Samsung One UI 8 testlerine başladı

A56 varsa S21 FE de dahildir listeye herhalde değil mi kusura bakmayın çok konuları bilmiyorum.

Acaba nasıl olacak?

Now Brief önceki serilere de eklenecek (tümüne mi bilmiyorum ama büyük çoğunluğuna sağlanacak). Onun dışı One UI 7 kıyasla optimizasyon için uğraşmaları gerek diye düşünüyorum ki bence öyle yapacaklar. Zaten yüzeysel ve akıcılık açısından gayet ilerlediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Umarım geç kalmaz bu sefer Samsung güncellemeyi verirken. Keşke Apple gibi olabilse güncelleme konusunda.

Son düzenleyen: Moderatör:
A56 varsa S21 FE de dahildir listeye herhalde değil mi kusura bakmayın çok konuları bilmiyorum.

Hayır hocam S21 FE testleri daha başlamamış ki zaten geleceğini sanmıyorum. Desteği resmiyette bitti. Samsung'da sürpriz yapacak bir şirket değil açıkçası.

Bu testlere nasıl katılabiliniyor?

Umarım geç kalmaz bu sefer Samsung güncellemeyi verirken. Keşke Apple gibi olabilse güncelleme konusunda.

Bu sefer geçenki gibi olacağını sanmıyorum. Dediğim gibi S25 ve S24 serisi için(S24 FE dahil) Eylül 3.haftasına kadar gelir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…