Samsung One UI sürümü nasıl düşürülür?

Telefonun yazılınına dışarıdan müdahale ediyorsun nasıl etkilemez?

Ve bildiğim kadarıyla bootloader kilidi açıldığında garanti dışı kalıyor.

Bunlar için bootloader gerekmiyor. Resmi yazılım bunlar Smart Switch üzerinden geliyor bu dosyalar.

Bir uygulama kullanıyordum fakat One UI 6.0 güncellemesini yaptığımda uygulama kullanılamıyor. Sürümü nasıl düşürebilirim?

Şu güncellemeyi yaptınız mı?

Telefonun yazılınına dışarıdan müdahale ediyorsun nasıl etkilemez?

Ve bildiğim kadarıyla bootloader kilidi açıldığında garanti dışı kalıyor.

İşte bu yazılım işlemi için bootloader açmana gerek yok. Resmi yükleyici olduğundan dolayı Knox sayacına bir etkisi olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar resmi ve imzalı yazılımalar Knox sayacını etkilemez.
Direkt olarak Bootloader kilidini açmak Knox sayacını etkiliyor, bilginize.

İşte bu yazılım işlemi için bootloader açmana gerek yok. Resmi yükleyici olduğundan dolayı Knox sayacına bir etkisi olmaz.
Herhangi bir ROM atma işlemi Bootloader kilidini açmayı gerektirir. Sürüm düşürme işlemi de One UI cihazlarda mevcut değil.

Bunun kanıtını atmanız mümkün mü? Bana uyduruyorsunuz gibi geldi. Çünkü rakamlar ve harfler değiştiği anda sürüm değişiminin mümkün olmadığına eminim. Sürüm Düşürmek

U sürümü aynı olduktan sonra mümkün.
U5 Android 14 cihaza U5 Android 13 kurabilirsin. U sürümü düşer demedim.

U sürümü aynı olduktan sonra mümkün.
U5 Android 14 cihaza U5 Android 13 kurabilirsin. U sürümü düşer demedim.
Bunu belirtmediniz. Üstteki arkadaş son güvenlik güncellemesini kurup kurmadığını sordu. Çünkü ufak güncellemeler bile numarayı değiştirebiliyor. Eksik bilgi veriyorsunuz.

Daha doğrusu siz de değil üstteki başka bir arkadaş yanlış bilgi veriyor, direkt kurulabildiğini söylemiş, sürüm numaralarından bahsetmemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…