MaveNN Kilopat Cep Doktoru Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 2.232 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1 256 GB Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2 Asus X550JX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı. 24 Haziran 2025 #11 Hayırlı olsun. Bende 45W adaptörünü kullanıyorum gayet memnunum.
sjsjemrullahsjsj Megapat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #12 MaveNN dedi: Hayırlı olsun. Bende 45W adaptörünü kullanıyorum gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Ben de 45W olanını aldım ileride farklı bir telefona geçersem 25 watt ile sürünmeyeyim diye, seneye de giyerim düşüncesi
MaveNN dedi: Hayırlı olsun. Bende 45W adaptörünü kullanıyorum gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Ben de 45W olanını aldım ileride farklı bir telefona geçersem 25 watt ile sürünmeyeyim diye, seneye de giyerim düşüncesi
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.225 Çözümler 6 24 Haziran 2025 #13 sjsjemrullahsjsj dedi: Spigen'i çok beğendim sunduğu özellikleriyle beraber kimsenin de bir şikayeti olmadığını görünce siparişi verdim hocam. Genişletmek için tıkla... Gule gule kullanin hocam, cok ufak degerler orijinale gore farkli diyenler var ama ben acikcasi uzun vadede hissedilir bir eksisi olacagini dusunmuyorum, bir cok kisi kullaniyor.
sjsjemrullahsjsj dedi: Spigen'i çok beğendim sunduğu özellikleriyle beraber kimsenin de bir şikayeti olmadığını görünce siparişi verdim hocam. Genişletmek için tıkla... Gule gule kullanin hocam, cok ufak degerler orijinale gore farkli diyenler var ama ben acikcasi uzun vadede hissedilir bir eksisi olacagini dusunmuyorum, bir cok kisi kullaniyor.