Samsung QLED Q60D vs LG NanoCell NANO81T

artifactr

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Şu aralar 4K, QLED ekrana sahip bir TV almak istiyorum. 43 inç alacağım fakat Türkiye'de 43 inç ilanlarını bulamadığım için 55'likleri konuya ekledim. TV'de ara sıra dizi izleyeceğim (Netflix vs.) fakat genel olarak oyun için kullanılacak. Oyun bilgisayarımı HDMI ile bağlayıp uzaktan gamepad ile oynamayı düşünüyorum PS gibi. Samsung'un gecikme süresi 9ms yani iddialı deniyordu. LG hakkında bir bilgim yok. LG ile Sony üst düzey, Samsung ve TLC ise orta düzey diyorlardı birçok yerde o yüzden kararsız kaldım. Benim gönlüm Samsung'dan yana gibi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Linkler:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 55Q60D'nin çözünürlüğünü arattığımda 50Hz olarak gözüküyor ürünün açıklama kısmındada bulamadım, sizin istediğiniz büyük ihtimalle hikayeli oyun o yüzden dert değil gibi gözükebilir fakat sonuç olarak 50Hz olması FPS 50ye sabitli demek. (Eğer ekranı yansıtıyorsanız bu farklı olabilir bu konuda bir bilgim yok doğrusu)

Evet FPS tarzı oyunları zaten bilgisayarda oynuyorum (monitör ile) bana daha çok God of War: Ragnarok, Last of Us 2 gibi hikayeli oyunlar için ve ara sıra dizi izlemek için lazım şu anda. Ben de Hz ile ilgili 50 Hz dışında bir bilgi göremedim. Bilgisayarda 2K60Hz ile oynuyorum ve alışığım ama acaba 4K da 50Hz rahatsız eder mi bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…