Samsung R530 laptop RAM önerisi

kemaldeniz

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Samsung R530/730 laptopum var. 2 GB RAM'e sahip. Yükseltmek istiyorum. Max. RAM desteği 4 GB imiş. Böyle bir RAM buldum. Sizce iyi midir? Bu fiyatlarda bildiğiniz daha iyi RAM varsa önerir misiniz?

Merhaba, Kingston markası iyi bir marka ve verdiğiniz linkteki RAM modülü Samsung R530/730 laptopunuzla uyumlu görünüyor. Ancak, 2 GB RAM yerine 4 GB RAM kullanmanız önerilir çünkü modern uygulamalar ve işletim sistemleri için 2 GB RAM yeterli olmayabilir.

Ayrıca, Kingston'un HyperX, Fury, veya Impact serilerindeki RAM modüllerini de inceleyebilirsiniz. Bu serilerdeki modüller yüksek performanslı olabilir ancak fiyatları da biraz daha yüksek olabilir.

Son olarak, RAM modüllerinizi satın almadan önce laptopunuzun işlemci hızını ve RAM hızını kontrol etmenizde fayda var. İşlemciniz ve RAM modülleri arasında uyumsuzluk olmaması için uyumlu RAM hızını seçmeniz önerilir.

Halihazırda boş RAM slotu var. 2 GB'lık RAM ekleyerek 4 GB'a tamamlayacağım.

CPU-Z indirip SPD kısmını atar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…